Arkadaşlar merhabalar. Dişi kuşumda kursak mantarı teşhisinden sonra @Ayhan OTÇUOĞLU hocamızın dediği ilacı az önce aldım ve kullanmaya başladım öncelikle teşekkür ediyorum hocama inşe'Allah iyileşeceğiz. Eşi ile kendisini ayrı kafeslere aldım, dişi farklı küçük bir kafeste erkek ise aynı kafesindeAyrıca kursak mantarı hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim dişimde geldiğinden beri koku var, post 2-3 gündür kusma gibi bir hareket yaptığını farkettim ve forumda sordum sağolun hepiniz yardımcı oldunuz özellikle dediğim gibi şu an Ayhan hocam vesilesi ile tedaviye başladım. Dış görüntüsünde herhangi bir mantar görüntüsü de yok. Sizce geç kaldım mı?
Not: Ayın 21 inden beri dişi benimle.
Dişi ayrı bir kafeste erkeğin kafesinin görecek şekilde fakat dişi de son birkaç gündür gördüğüm başka bir şey daha var. İlk geldiğinde çektiğim resimlerde cere rengindeki kızgınlık daha belli iken şu an açılmalar görüyorum. Yardım edebilir misiniz, sebebi nedir? Talihsizlik üstüne talihsizlik sanki benimki..
Kızışmış dişinin kızışması geçer mi? Bir ara merakımdan sorduğum zaman geçmez denmişti ama şu an açıklıklar görüyorum kendi dişimde. İlk geldiği zamanki fotoğraflarını ver şimdiki resimleri atıyorum
İlk geldiği günlerdeki resimler:
Ekli dosyayı görüntüle 10186
Ekli dosyayı görüntüle 10187
Ekli dosyayı görüntüle 10188
Bu da şimdi çektiğim resimler:
Ekli dosyayı görüntüle 10189
Ekli dosyayı görüntüle 10190
Not: Ayın 21 inden beri dişi benimle.
Dişi ayrı bir kafeste erkeğin kafesinin görecek şekilde fakat dişi de son birkaç gündür gördüğüm başka bir şey daha var. İlk geldiğinde çektiğim resimlerde cere rengindeki kızgınlık daha belli iken şu an açılmalar görüyorum. Yardım edebilir misiniz, sebebi nedir? Talihsizlik üstüne talihsizlik sanki benimki..
Kızışmış dişinin kızışması geçer mi? Bir ara merakımdan sorduğum zaman geçmez denmişti ama şu an açıklıklar görüyorum kendi dişimde. İlk geldiği zamanki fotoğraflarını ver şimdiki resimleri atıyorum
İlk geldiği günlerdeki resimler:
Ekli dosyayı görüntüle 10186
Ekli dosyayı görüntüle 10187
Ekli dosyayı görüntüle 10188
Bu da şimdi çektiğim resimler:
Ekli dosyayı görüntüle 10189
Ekli dosyayı görüntüle 10190
Son düzenleme: