Teşekkür ederim yardımlarınız içinNormal..
Teşekkür ederim yardımlarınız içinNormal..
Rica ederim..Teşekkür ederim yardımlarınız için
Böyle sulu dışkılar yapmaya başladı ishal mı olmuş acaba? İshal olduysa ne yapmalıyımRica ederim..
Bunlarda bir diğer dışkılarıRica ederim..
Kafesin altındaki A4 kağıdı neredeyse full ıslak şuan. Probiyotik sipariş edeceğim şimdi başka ne yapmam gerekli?Çok büyük bir sorun gözükmüyor gibi ama @Recai SULAMİS daha iyi anlar. Probiyotik takviyesi yapın.
Önerdiğiniz probiyotik markası varmıdır? Daha önceden Probiacti-bird almıştım daha iyisi varsa onu alayımEğer bu kadar su kaybı varsa elektrolit takviyesi yapın. Eczaneden he oral alabilirsiniz. Kuşunuzun bağışıklığı çok zayıf sanırım. Haftada 2 kez probiyotik desteği, 1 kez vitamin desteği, haftada bir iki defa yumurta maması, kaliteli bir yem vs. bunları mutlaka uygulayın. Kafes ve ortam temizliğine dikkat edin.
Entrobac alabilirsinizÖnerdiğiniz probiyotik markası varmıdır? Daha önceden Probiacti-bird almıştım daha iyisi varsa onu alayım
Rica ederim..
Merhaba, yeni bir kuş aldım fakat buda hasta gibi. Hastamıdır? Eğer hastaysa ne yapmalıyım bunadamı tollisan kombi mix vermeliyimEntrobac alabilirsiniz
Merhaba, yeni bir kuş aldım fakat buda hasta gibi. Hastamıdır? Eğer hastaysa ne yapmalıyım bunadamı tollisan kombi mix vermeliyim
Sulphamezathine tedavisi uygulayın dediler Facebook'ta. Şuan son durum bu zor nefes alıyorDışkılar koksidiyoz dışkılarına benziyor gibi geldi bana
@Recai SULAMİSSulphamezathine tedavisi uygulayın dediler Facebook'ta. Şuan son durum bu zor nefes alıyor
Başınız sağ olsun durumu ağır görünüyorduVefat etti
başınız sağ olsun.Vefat etti
Öncelikle @Recai SULAMİS ve bütün yardım edenlere teşekkür ederim. Sayenizde maşallah o durumdaki hasta kuşumun şuan 3 adet yavrusu varRica ederim..
Bu haldeydi uzun uğraşlar sonucu iyileştiÇok halsizleşti uyuyor sürekli,gece yem yemeye giderken bile zorlanıyormuş.. Allah rızası için yardım edin ne yapmalıyım? Suyunu içiyor hergun kendi ama bir değişiklik yok.. Fotoğraftaki vitamin işe yarar mı toparlanması için ilacı kesip bunu versem? Toparlanınca tekrar veririm sulphamezathine.. lütfen yardım edin çok korkuyorum birşey olucak diye