Benim eski kuşum vardı Sultan papağanı dişi ve 1 yaş civarı 60tl aldılarÖyle olması lazım başka bir hayvan ile değişmesi gerekir ücret almadan
Hayırİstanbul'da mı aldınız?
Sultan papağının piyasası bayağı bi yükseldi galibaBenim eski kuşum vardı Sultan papağanı dişi ve 1 yaş civarı 60tl aldılar
Eğer iade edersek erkek ve yavru almayı planlıyorum sağlıklı olduğunu nasıl anlayacağım seçerkenŞu sıralar yurtdışından kaçak yollarla İstanbul'a özellikle sultan papağanı ve cennet papağanı girişi yapılıyor öyle ki doğu'ya kadar ciddi satışlar gerçekleşiyor. Lakin bu hayvanlar üretim için sağlıklı olmuyor çektikleri eziyet sebebi ile ömürleri oldukça kısa alıp satışını yapıyorlar kimin elinde patlarsa mantığı ile... Kuş alırken bilinen tanınan üretimcilerden özellikle yavrular yeme düşmeden kuş ayırtabilirsiniz yeme düştükten sonra teslim alabilirsiniz.
Dışkı bana göre yine normal değil, yeni dışkıları konuya eklemeye devam edin gün içinde.@ADRIAN @TommyVercetti @Ali Ergün Türköz hocalarım şuan petshop a sorduk ve yulaf verdikleri için olduğunu söylediler ve şuan kakasina baktım baya bı yeşil olmuş foto atayım önceki beyazliktan eser yok denebilir.
İnandırıcı olsun diye bari kebap verdik böyle oldu deselerdi...@ADRIAN @TommyVercetti @Ali Ergün Türköz hocalarım şuan petshop a sorduk ve yulaf verdikleri için olduğunu söylediler ve şuan kakasina baktım baya bı yeşil olmuş foto atayım önceki beyazliktan eser yok denebilir.
Kimyonu fazla kaçmıştır Ahmet hocam.İnandırıcı olsun diye bari kebap verdik böyle oldu deselerdi...
Dışkıları paylaşın.@Ali Ergün Türköz hocam şuana kadar gözlemledim ve artık dışkısı beyaz değil bu pankreas olmadığının göstergesimidir acaba?
Tamamdır çekip atayım güncel dışkı yıDışkıları paylaşın.
@Ali Ergün Türköz çekemedim foto çünkü dışkı yok daha önceki diskilardan söyleyeyim dışkısı çok küçük niyeyse 1 kere büyük yaptı şuanda full küçük yapıyor çok küçükDışkıları paylaşın.