@Ali Ergün Türköz pankreoflat alıcam değil mi?Tamam yarın gideyim şuan açık eczane yok
@Ali Ergün Türköz pankreoflat alıcam değil mi?Tamam yarın gideyim şuan açık eczane yok
Daha iyi olurTamam yarın gideyim şuan açık eczane yok
İlacı temin edin öyle konuşalım. Kullanım şeklini biliyorum ama @ADRIAN hoca belki farklı bir ölçü verir.@Ali Ergün Türköz sizce napayım hocam ne yapmam gerekiyor lütfen daha bu gün aldım yardım ederseniz çok mutlu olurum
Pankreoflat ilacını temin edeceğim değil mi?İlacı temin edin öyle konuşalım. Kullanım şeklini biliyorum ama @ADRIAN hoca belki farklı bir ölçü verir.
@Ali Ergün Türköz aldığım zaman size nerden ulaşacağım tel vb?Pankreoflat ilacını temin edeceğim değil mi?
Adrian hoca yukarıda ki yorumlar da kullanım şeklini yazmış. İlacı temin ettikten sonra orada yazılanları uygulayın.@Ali Ergün Türköz aldığım zaman size nerden ulaşacağım tel vb?
Hocam bu konuya yazın yine alınca@Ali Ergün Türköz aldığım zaman size nerden ulaşacağım tel vb?
Eğer ki bu tedavi süreci ile uğraşmaktan çekiniyorsanız aldığınız yere durumu bildirerek değiştirin. Ama sanmıyorum ki satıcı uğraşsın, bir başkasına aynı şekilde sahiplendirme yapar yine.Tamamdır yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyiki yazmışım yoksa pankreas olduğu aklımdan geçmezdi.
@Ali Ergün Türköz birde güncel kaka böyle?Tamamdır yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyiki yazmışım yoksa pankreas olduğu aklımdan geçmezdi.
Hocaların dediği gibi yapın dışkı iyi gibi ilk dışkıya göre maalesef petshoplar işin para kısmında olduğu için o canlı hayvanlar peluş hayvandan farksız olmuyor@Ali Ergün Türköz birde güncel kaka böyle?
Çok haklısınız bu konuda. petshop a gittiğim zaman göstereceğim kuşuHocaların dediği gibi yapın dışkı iyi gibi ilk dışkıya göre maalesef petshoplar işin para kısmında olduğu için o canlı hayvanlar peluş hayvandan farksız olmuyor
Kesinlikle adamlar kuşun sağlığı ile pek ilgilenmiyor maalesef vitamin bile istesen kalitesiz vitamin satmaya çalışırlarÇok haklısınız bu konuda. petshop a gittiğim zaman göstereceğim kuşu
Evet bu gün aldığım zaman bır tane bit spreyi istedim albino diye bı marka verdiler iyi mi kötü mü bilmem ama daha iyi markalar olduğunu biliyorum.Kesinlikle adamlar kuşun sağlığı ile pek ilgilenmiyor maalesef vitamin bile istesen kalitesiz vitamin satmaya çalışırlar
Bit spreyleri kullanmayın mümkünse.Evet bu gün aldığım zaman bır tane bit spreyi istedim albino diye bı marka verdiler iyi mi kötü mü bilmem ama daha iyi markalar olduğunu biliyorum.
Kesinlikle tavsiye edilmiyor bit spreyleri kuşları ileriye yönelik çeşitli sorunlar oluşturuyorEvet bu gün aldığım zaman bır tane bit spreyi istedim albino diye bı marka verdiler iyi mi kötü mü bilmem ama daha iyi markalar olduğunu biliyorum.
Bu gün 20cm uzaklıkta 4 fıs sıktık ( dermabit sprey yazıyor)Bit spreyleri kullanmayın mümkünse.
Sprey maalesef hiç iyi değil solunum sıkıntısı oluyor hayvandaBu gün 20cm uzaklıkta 4 fıs sıktık ( dermabit sprey yazıyor)
Birde birşey soracağım eğer petshop a gidersem iade edersem para almadan iade ederler değil mi başka bir Sultan papağanı ile ?Sprey maalesef hiç iyi değil solunum sıkıntısı oluyor hayvanda
Öyle olması lazım başka bir hayvan ile değişmesi gerekir ücret almadanBirde birşey soracağım eğer petshop a gidersem iade edersem para almadan iade ederler değil mi başka bir Sultan papağanı ile ?