Callejon
Onursal Üye
Hocam kötü görünüyor bayağı bi şükür bizde böyle sıkıntı yok
Hocam kötü görünüyor bayağı bi şükür bizde böyle sıkıntı yok
Ne yapmam lazım ya daha yeni aldımHocam kötü görünüyor bayağı bi şükür bizde böyle sıkıntı yok
Pankreas sorunu ciddi bir sorundur geç kalmanızı önermem tedaviye erken başlamanız sağlıklı olur.Birde şuan eczaneye gidemem böyle 1 hafta civarı daldari haşlanmış yumurta versem olur mu ?
Dışkıları takip et daha beyaz bir hâl alırsa bakalım.
Tamamdır hocam şimdi normal mi sizceDışkıları takip et daha beyaz bir hâl alırsa bakalım.
Şimdi eczaneden pankreoflit Alicam getiricem hap sanırım onu ezip suyami koyucamDışkıları takip et daha beyaz bir hâl alırsa bakalım.
@ADRIAN @TommyVercettiŞimdi eczaneden pankreoflit Alicam getiricem hap sanırım onu ezip suyami koyucam
Hocam ilacı ben görmedim tablet şeklindeyse ezip 1-2 pirinç tanesi kadar suyuna ekleyin kapsülse zaten toz şeklinde oluyor içi
Şimdi baktım bölümün rengi biraz sararmış yani tam beyaz değil marul verdim şuan ?Hocam ilacı ben görmedim tablet şeklindeyse ezip 1-2 pirinç tanesi kadar suyuna ekleyin kapsülse zaten toz şeklinde oluyor içi
@Ali Ergün Türköz hoca baksın benceŞimdi baktım bölümün rengi biraz sararmış yani tam beyaz değil marul verdim şuan ?
Şimdilik vermeseniz iyi olur bence de hocalar daha iyi tavsiye verir@Ali Ergün Türköz hoca baksın bence
Pankreoflat ı diyorsanız hayır 1 hafta ya yakın bir süre alamam büyük ihtimalle fiyatına bağlı.İlacı temin ettiniz mi?
Fiyatı 25-35 tl arası galibaPankreoflat ı diyorsanız hayır 1 hafta ya yakın bir süre alamam büyük ihtimalle fiyatına bağlı.
Ozaman 4 5 güne kadar alırımFiyatı 25-35 tl arası galiba
TamamdırOzaman 4 5 güne kadar alırım
Bu tarz durumlarda 1 saat bile çok önemliyken 4,5 gün ya da 1 haftadan bahsediyorsunuz...Pankreoflat ı diyorsanız hayır 1 hafta ya yakın bir süre alamam büyük ihtimalle fiyatına bağlı.
Tamam yarın gideyim şuan açık eczane yokBu tarz durumlarda 1 saat bile çok önemliyken 4,5 gün ya da 1 haftadan bahsediyorsunuz...