Ben ne demek istediğini anladım ama benim en iyi dostumHiç sigara içmeyen birisi olarak bunu asla anlayamayacağım ama benim sıkıntımda ️️️️Onsuz geçen saatler
Hiç sigara içmeyen birisi olarak bunu asla anlayamayacağım ama benim sıkıntımda ️️️️Onsuz geçen saatler
Hehe saygı duyarız napalımmm cana gelceğine hesaba gelsinOruçluyken ban saçacağım ona göre hesaplarınıza mukayyet olun
Sirkenin sadece ufak Bi Etkisi olduğunu düşünüyorum megabakteri tedavisinde. O da asidik olduğu için. Tedavi edici Bi etkisi olsa neden antifungal ilaçlar olsun değil mi?@ADRIAN tartışalım, konuşalım istiyorum. Sence megabakteri gibi güçlü bir mantara sirke ya da asidik özelliğe sahip limon gibi şeyler etki eder mi? Tedavi için değil zaten bir tek Amfoterisin-B kurtarıyor. Bildiğimiz mantarlardan değil ki nystatin, flukonazol gibi etken maddelerle bu illetten kurtulalım...
Yeni rank sistemi gelmediki galibayeni rank sistemi ne şekilde
Ecrin rüyamda ne gördüm biliyor musun yeni rank sistemi elma şeklinde olmuş yorumladıkça elman kızarıyor bizim ikimizin bordoydu elma rengi çok güldüm sabah uyanıncaYeni rank sistemi gelmediki galiba
bende saçma sapan rüya gördümde buradan anlatamamEcrin rüyamda ne gördüm biliyor musun yeni rank sistemi elma şeklinde olmuş yorumladıkça elman kızarıyor bizim ikimizin bordoydu elma rengi çok güldüm sabah uyanınca
Anlatcağın yeri biliyorsunbende saçma sapan rüya gördümde buradan anlatamam
Anlatcağın yeri biliyorsun
okYeni rank sistemi gelmediki galiba
Benimkide ona kur yapıyorBenim kuşlar mineral bloğu kafa kaşımak için bişey zannettiler herhalde kafa kaşımaktan başka işlerine yaramıyor
Benim erkek kuş geldiği gün kalamar kemiğine aşık oldu, kur yapa yapa boynu kırıldı resmen, ne olacak bu erkek kuşların haliBenimkide ona kur yapıyor
rank sistemi şuanlık güncellenmedi. Herhangi bir yenilik olunca duyurusunu yaparız..yeni rank sistemi ne şekilde
Benimkide ona kur yapıyor
Benimki kafamı ona yaklaştırınca bana kur yapıyor kafes teline yapıyor tüneğe yem kusuyor tabandaki poşete kur yapıyor ve dişiBenim erkek kuş geldiği gün kalamar kemiğine aşık oldu, kur yapa yapa boynu kırıldı resmen, ne olacak bu erkek kuşların hali
taban değil zeminBenimki kafamı ona yaklaştırınca bana kur yapıyor kafes teline yapıyor tüneğe yem kusuyor tabandaki poşete kur yapıyor ve dişi