Bizde de iş tam tersi, benim erkek kuş da benim elimi yemeye çalışıyor.Ben muhabbet kuşumu direkt yemeye çalışıyorum sonra kuş gelip dişime kur yapıro çıldırıyorum
Bizde de iş tam tersi, benim erkek kuş da benim elimi yemeye çalışıyor.Ben muhabbet kuşumu direkt yemeye çalışıyorum sonra kuş gelip dişime kur yapıro çıldırıyorum
Son bir kur hikayesi : M. kuşumu gene direkt yemeye çalışıyordum oyun amaçlı "kıhh" diyip tükürdü ağzıma bende ona öyle tükürdüm hemen manyak çiftleşmek için yaptım sandı kur felan yaptıBenim muhabbet kuşu kur yapmak için doğmuş ama pislik erkek alıncada dövüyor taktı bana kafayı erkek olsa birsürü muhabbet kuşu olurmuş manyak bu
Benim kuşta öyle ya kur canavarı ama @Ecrin Karadağ ın kuşunu gelin alıcamm iki deli bir araya gelsinlerBizde de iş tam tersi, benim erkek kuş da benim elimi yemeye çalışıyor.
An itibariyle erkek kuşuma elime daha dün alışmasına rağmen uzaktan çağırma eğitimi verdim ve uzaktan çağırınca geliyorBenim kuşta öyle ya kur canavarı ama @Ecrin Karadağ ın kuşunu gelin alıcamm iki deli bir araya gelsinler
Erkek kuş da olsa 1 yaşından sonra eğitemem diye umudu kesmiştim ama benim Çapkın akıllı çıktıAn itibariyle erkek kuşuma elime daha dün alışmasına rağmen uzaktan çağırma eğitimi verdim ve uzaktan çağırınca geliyor
Maşallah Allah mesut etsin ,minik minik Haydarlar olsun .Benim minik tosunum kur yapmak için dünyaya gelmiş .Gölgesine canımın tatlısı diyor,mobilyaların yüzünde kendini görüyor bir tanecik öpücem diyor.Koskoca televizyon ekranına bile kur yapıyor. Elime karşı ilgisi var beni peşliyor ben koşuyorum o koşuyor elime yapışıyor öpüyor çok tatlısın diyor dişi de garibim onu izliyor o da geliyor elimi öpüyor .Dün rahmetli bir portakal vardı elimde zıplattım portakalı o sırada lokum gördü heyecanlanınca garip bir ses çıkartıyor onu yaptı geldi portakala çok tatlısın aşkım bebeğim canım koçum benim dedi portakala kur şarkıları peşinde koşmalar en son portakalın üstüne çıktı zor ayırdık gidiyor tekrar konuyor çok akıllı hayvanlar valla bende bir hırsızlık videosu var nazardan korkmasam atarım kalem kutumdan not kağıdı çalıyorBenim kuşta öyle ya kur canavarı ama @Ecrin Karadağ ın kuşunu gelin alıcamm iki deli bir araya gelsinler
Dişi kuşum evcil değildi erkek kuşum evcildi dediler eş alma konuşmaz eş aldım konuşuyor da ayrıca dişiyi de eğittim elime de geliyorErkek kuş da olsa 1 yaşından sonra eğitemem diye umudu kesmiştim ama benim Çapkın akıllı çıktı
hey maşallahhOğlumun küçüklüğü zaman su gibi akıp geçiyor.Bu yakışıklı büyüdü evlendi bile görenler tanıyamaz. NOT : Oruçlu fotoğrafa bakmayın canınız çeker
Yemek zamanı dışarı çıkarmamakta fayda var.Çok üzülüyorum böyle durumlara ben yemek yerken kuşları odama alıyorum evcil bir kuş oldukları için onlara da yemekten vermemi istiyorlar aramızdaki bağın zedelenmemesi için başka odaya alıyorum onlarıKimseyi yargılamıyorum ama kuşlar nasıl yemeklerin içine düşüyor nasıl
hey maşallahh
Yemek yerken masaya gelmek için can atan kuşlar var, misal benimkiler. Bu kuşları da yemek yerken çıkarmak zorunda kalıyoruz yoksa kendilerini paralıyorlar kafesin içinde. Çıkarınca da bir anlık heyecanlarıyla uçup yemeklere düşebiliyorlar. Benim dişi kuş misal. Kaç kere bir şeylere bandı çıktı: bal, acı sos, mantı, çikolata, soda. Sıcak şeyler yerken çıkarmıyoruz. Çünkü çok meraklı ve her şeye girmeye çalışıyor. En azından vücudu hiç değmedi bugüne kadar yemeklere, sadece ayakları değdi.Kimseyi yargılamıyorum ama kuşlar nasıl yemeklerin içine düşüyor nasıl
Böyle durumlara çözümüm dal darısının bir kısmını onların önüne koyuyorum onlar onu yiyorlar ya da sofrada salata varsa marul ufacık mandalla tutturuyorumYemek yerken masaya gelmek için can atan kuşlar var, misal benimkiler. Bu kuşları da yemek yerken çıkarmak zorunda kalıyoruz yoksa kendilerini paralıyorlar kafesin içinde. Çıkarınca da bir anlık heyecanlarıyla uçup yemeklere düşebiliyorlar. Benim dişi kuş misal. Kaç kere bir şeylere bandı çıktı: bal, acı sos, mantı, çikolata, soda. Sıcak şeyler yerken çıkarmıyoruz. Çünkü çok meraklı ve her şeye girmeye çalışıyor. En azından vücudu hiç değmedi bugüne kadar yemeklere, sadece ayakları değdi.
Ben de aynısını yapıyorum fakat bazen bu da çözüm olmuyor, işte öyle zamanlarda biz yemek yemiyoruz onlar merakını geçirene kadar, sonrasında onları kafese koyup biz yiyoruz.Böyle durumlara çözümüm dal darısının bir kısmını onların önüne koyuyorum onlar onu yiyorlar ya da sofrada salata varsa marul ufacık mandalla tutturuyorum
Portakalın son fotoğrafıMaşallah Allah mesut etsin ,minik minik Haydarlar olsun .Benim minik tosunum kur yapmak için dünyaya gelmiş .Gölgesine canımın tatlısı diyor,mobilyaların yüzünde kendini görüyor bir tanecik öpücem diyor.Koskoca televizyon ekranına bile kur yapıyor. Elime karşı ilgisi var beni peşliyor ben koşuyorum o koşuyor elime yapışıyor öpüyor çok tatlısın diyor dişi de garibim onu izliyor o da geliyor elimi öpüyor .Dün rahmetli bir portakal vardı elimde zıplattım portakalı o sırada lokum gördü heyecanlanınca garip bir ses çıkartıyor onu yaptı geldi portakala çok tatlısın aşkım bebeğim canım koçum benim dedi portakala kur şarkıları peşinde koşmalar en son portakalın üstüne çıktı zor ayırdık gidiyor tekrar konuyor çok akıllı hayvanlar valla bende bir hırsızlık videosu var nazardan korkmasam atarım kalem kutumdan not kağıdı çalıyor
Onlar da nefis var akıl yok onlara kalsa her şeyi yerler o yüzden onlar için sağlıklı olanı yapmamız gerek siz siz olun kuşlarınız salık iken çubuk kraker yemeyinBen de aynısını yapıyorum fakat bazen bu da çözüm olmuyor, işte öyle zamanlarda biz yemek yemiyoruz onlar merakını geçirene kadar, sonrasında onları kafese koyup biz yiyoruz.
Ben bunu göndermişmiyim vazgeçmiştim demekki yollamışımYemek yerken masaya gelmek için can atan kuşlar var, misal benimkiler. Bu kuşları da yemek yerken çıkarmak zorunda kalıyoruz yoksa kendilerini paralıyorlar kafesin içinde. Çıkarınca da bir anlık heyecanlarıyla uçup yemeklere düşebiliyorlar. Benim dişi kuş misal. Kaç kere bir şeylere bandı çıktı: bal, acı sos, mantı, çikolata, soda. Sıcak şeyler yerken çıkarmıyoruz. Çünkü çok meraklı ve her şeye girmeye çalışıyor. En azından vücudu hiç değmedi bugüne kadar yemeklere, sadece ayakları değdi.
Vay be kendimi businesswoman gibi hissettikm aman dikkat et sana bişi olmasnn @Ecrin Karadağ canımsın@Kirke Seni anladık işin var ve foruma giremiyorsun peki benim sıkıntıdan televizyonun önünde kraker yerken ayaklarımı sehpaya uzatmam ve sehpayı oyun amaçlı olarak bana dönük 2 ayağını kaldırıp sallarken sehpanın 180 derece dönüp düşmesi