Callejon
Onursal Üye
Benim memlekette yazlık yer ama Adana dan daha çok vaka varHayır memleket yazlık
Benim memlekette yazlık yer ama Adana dan daha çok vaka varHayır memleket yazlık
Her yaz benimm tüm sahiller koylar ve yazın yasakta koymuyorlar turizm için o yüzden sıfır sıkıntı gelsinnn sahilden toplanan kalamar kemikleri,deniz kabukları,bol bol kulaç atmalar dalmalar yüzmeler oleeeyBenim memlekette yazlık yer ama Adana dan daha çok vaka var
Kocaeli ile Karasu nasıl görün öyle konuşunBenim memlekette yazlık yer ama Adana dan daha çok vaka var
Ayrı bir Türkiye falan mı var ben mi bilmiyorum paralel evrenHer yaz benimm tüm sahiller koylar ve yazın yasakta koymuyorlar turizm için o yüzden sıfır sıkıntı gelsinnn sahilden toplanan kalamar kemikleri,deniz kabukları,bol bol kulaç atmalar dalmalar yüzmeler oleeey
Orası nasıl oluyorKocaeli ile Karasu nasıl görün öyle konuşun
Geçen sene yasak yoktuki amaAyrı bir Türkiye falan mı var ben mi bilmiyorum paralel evren
Ya da başka ülke pasaportu var sennde
kısaca HES'den bakınca dolu yumurta gibi kıpkırmızıOrası nasıl oluyor
Geçen yaz vaka sayıları yüksek olmasına rağmen turizme karışmadılar millet akın akın sahillere koştu sezon kapandı başladılar yasak getirmeye bu yılda aynısı olacak Haziran'da düşüş bekliyoruz demelerinin sebebi bu zaten turizmi açsınlar da gelsin paracıklar...Ayrı bir Türkiye falan mı var ben mi bilmiyorum paralel evren
Ya da başka ülke pasaportu var sennde
Evet kesinlikle çünkü geçen yaz yasak yoktu ki bu senede olmucak..Geçen yaz vaka sayıları yüksek olmasına rağmen turizme karışmadılar millet akın akın sahillere koştu sezon kapandı başladılar yasak getirmeye bu yılda aynısı olacak Haziran'da düşüş bekliyoruz demelerinin sebebi bu zaten turizmi açsınlar da gelsin paracıklar...
2020 yazında yasak yokmuyduGeçen sene yasak yoktuki ama
Her yaz benimm tüm sahiller koylar ve yazın yasakta koymuyorlar turizm için o yüzden sıfır sıkıntı gelsinnn sahilden toplanan kalamar kemikleri,deniz kabukları,bol bol kulaç atmalar dalmalar yüzmeler oleeey
Her yaz benimm tüm sahiller koylar ve yazın yasakta koymuyorlar turizm için o yüzden sıfır sıkıntı gelsinnn sahilden toplanan kalamar kemikleri,deniz kabukları,bol bol kulaç atmalar dalmalar yüzmeler oleeey
Geçen gün kuzenim deniz havası almak isterken korona oldu ,umarım tekrar eski günlere kavuşuruz..Deniz ,kum,güneş mutlu sağlıklı günlerHer yaz benimm tüm sahiller koylar ve yazın yasakta koymuyorlar turizm için o yüzden sıfır sıkıntı gelsinnn sahilden toplanan kalamar kemikleri,deniz kabukları,bol bol kulaç atmalar dalmalar yüzmeler oleeey
Bende memlekete Adana dan Burdur a gidiyorum orası küçük daha çok corona varkısaca HES'den bakınca dolu yumurta gibi kıpkırmızı
Biz koyda takılıyoruz kalabalık denizi hiç sevmem Allah herkesi korusun inş.Geçen gün kuzenim deniz havası almak isterken korona oldu ,umarım tekrar eski günlere kavuşuruz..Deniz ,kum,güneş mutlu sağlıklı günler
Hocam bi üşüme geldiGeçen yaz vaka sayıları yüksek olmasına rağmen turizme karışmadılar millet akın akın sahillere koştu sezon kapandı başladılar yasak getirmeye bu yılda aynısı olacak Haziran'da düşüş bekliyoruz demelerinin sebebi bu zaten turizmi açsınlar da gelsin paracıklar...
Mesafe kuralı vardı sadece ona da uyan yok zaten2020 yazında yasak yokmuydu
Silivri dolu yer kalmamış o yüzden sıkıntı yokHocam bi üşüme geldi
Maalesef bazı tur ve oteller bakanların
Burdur görmeden ölünmesi yerlerdenBende memlekete Adana dan Burdur a gidiyorum orası küçük daha çok corona var
Sıkıntı şu korona orayı nasıl buldu
Türkiye öyle güzel ki keşke tüm güzelliklerini görebilsek..Burdur görmeden ölünmesi yerlerden
O zaman eleştirmeye devamSilivri dolu yer kalmamış o yüzden sıkıntı yok
Bitiş mesajıda benden, diğer sayfaya geçelimTürkiye öyle güzel ki keşke tüm güzelliklerini görebilsek..