Ecrin Karadağ
Onursal Üye
Sabırsızım bakayım değişecekmiBir mesaj daha atın bakayım.
Sabırsızım bakayım değişecekmiBir mesaj daha atın bakayım.
aa sabırsız kaldım @ADRIANSabırsızım bakayım değişecekmi
Bilgili olacağım yerde sabırsız oldum@Cerit üzülmee ne fark eder ki
Olsun biz süperiz@Cerit üzülmee ne fark eder ki
Herşey mümkünBilgili olacağım yerde sabırsız oldum
Aga be, değişik rankım oldu diye sevindiydim bilgili oldumHerşey mümkün
Yeni üyeden başlayarak rankları tekrar denemek ister misiniz?Aga be, değişik rankım oldu diye sevindiydim bilgili oldum
Aslında kendni ne hissediyorsan o sundurAga be, değişik rankım oldu diye sevindiydim bilgili oldum
Might,Bir şey dicem mesajlarda duygular anlaşılmıyor emojisiz kendi kendime dedim ki @ADRIAN hoca rank sistemini değiştircek galiba
@Ecrin Karadağ üyemiz için bekletiyoruz yeni Bilgili Üye oldu biraz hevesini alsın değiştiririzBir şey dicem mesajlarda duygular anlaşılmıyor emojisiz kendi kendime dedim ki @ADRIAN hoca rank sistemini değiştircek galiba
@Ecrin Karadağ üyemiz için bekletiyoruz yeni Bilgili Üye oldu biraz hevesini alsın değiştiririz
emoji olmadan mesela " sinir oldum " sert gibi ama " sinir oldum " komik anlamda onu anlatmış yani emojisiz değişik oluyor diye.Ben anlamadım
Hiç anlamadım
Hımmmemoji olmadan mesela " sinir oldum " sert gibi ama " sinir oldum " komik anlamda onu anlatmış yani emojisiz değişik oluyor diye.
Anlamadım deme " lan it " anlayan anladı
Emojisiz mesajlara şüpheyle yaklaşıyorum ne biliyim karşımdaki insanı görmediğim için acaba kızdı mı güldü mü anlamıyorumBen anlamadım
Hiç anlamadım
Anladım evet insan farklı hissedebiliyor sonuçta sanal bir ortamEmojisiz mesajlara şüpheyle yaklaşıyorum ne biliyim karşımdaki insanı görmediğim için acaba kızdı mı güldü mü anlamıyorum