Callejon
Onursal Üye
Salda gölü var ama gitmek nasip olmadı maldivler gibiTürkiye öyle güzel ki keşke tüm güzelliklerini görebilsek..
Salda gölü var ama gitmek nasip olmadı maldivler gibiTürkiye öyle güzel ki keşke tüm güzelliklerini görebilsek..
olmadı boşverinBitiş mesajıda benden, diğer sayfaya geçelim
Orada kamp kuracağım bir gün inşSalda gölü var ama gitmek nasip olmadı maldivler gibi
Dur ben gideyim sonraOrada kamp kuracağım bir gün inş
Benle takıl hayatını yaşaDur ben gideyim sonra
Ya paralel evrene giriş nerden ütopya falan mı var ya
Bir karavanım olursa bir gün anadolu mezopotamya turuna çıkacağım .Emekli oluncada egenin bir kasabasına yerleşip orada yaşam süreceğimSalda gölü var ama gitmek nasip olmadı maldivler gibi
Benle takıl hayatını yaşa
Egede sizi bekliyor olacağımBir karavanım olursa bir gün anadolu mezopotamya turuna çıkacağım .Emekli oluncada egenin bir kasabasına yerleşip orada yaşam süreceğim
Silivri dolu dedik de metriz boşO zaman eleştirmeye devam
Zaten bakanların çoğu iş adamı ets tur falan
Yok ya Alp hoca daha beni banlardı banlıcak olsaBir şey diyecektimde vaz geçtim banlanırım net
Kapı pencere mi açık üşüme geldiSilivri dolu dedik de metriz boş
seni niye banlasınYok ya Alp hoca daha beni banlardı banlıcak olsa
Burda ki önce konuşmalardan bi gün banlar diye bekliyordum da sağolsun banlamadıseni niye banlasın
Dizi değilmiydi o (!)Ezhel yeni parça yapmış sevdim
Dinle bak rap den vazgeçemiyorum herşeyi özetliyorDizi değilmiydi o (!)
Ben dikkat ediyorum neysekiBurda ki önce konuşmalardan bi gün banlar diye bekliyordum da sağolsun banlamadı
Hmm dinlerim o zaman beğendiysenDinle bak rap den vazgeçemiyorum herşeyi özetliyor
Yine de şakaya gelmezBen dikkat ediyorum neyseki