Kirke
Emektar Üye
At bakimmm ben sokaklardaydım hava güzelken keyfini çıkarayım dedmAydınlatırımda hangi konuda aşırı mutluyum modellememide bitirdim atıyımmı sana konumadan gene
At bakimmm ben sokaklardaydım hava güzelken keyfini çıkarayım dedmAydınlatırımda hangi konuda aşırı mutluyum modellememide bitirdim atıyımmı sana konumadan gene
attımAt bakimmm ben sokaklardaydım hava güzelken keyfini çıkarayım dedm
bu emoji eksik olmuyor mesajlarımdan
Yoklama alıyoruz nerdesiniz@Ayşenur.lokum @Kirke @sezin_
Ne yapıyorsunuz, kadın istilası kısa sürdü (bir kişi eksik galiba unuttum kim olduğunu kusura bakmasın )
listede geziyorum öyle kim ne yapmış diye@Ayşenur.lokum @Kirke @sezin_
Ne yapıyorsunuz, kadın istilası kısa sürdü (bir kişi eksik galiba unuttum kim olduğunu kusura bakmasın )
İyi iyi aynı durumdayız.listede geziyorum öyle kim ne yapmış diye
Burada hocamYoklama alıyoruz nerdesiniz
Ooo bilgili üyemiz de burdalarmışİyi iyi aynı durumdayız.
Burada hocam
Erken emekli oldumOoo bilgili üyemiz de burdalarmış
Koko sultan papağann mı ?bizim koko bugünden beri ciyaklıyor bakalım sonu ne olacak..
evet felaket bir sesi var alışma sürecinde diye mi böyle bilmiyorum ama kulak zarımı patlatacak eşşekKoko sultan papağann mı ?
Ay Koko mubişle aynı kafeste yaşayan değil mibizim koko bugünden beri ciyaklıyor bakalım sonu ne olacak..
Aslında salsam mı dedim ama daha 5 gün oldu sonra onu geri kafese sokması var yahut duvara çarparsa koş veterinere.evet felaket bir sesi var alışma sürecinde diye mi böyle bilmiyorum ama kulak zarımı patlatacak eşşek
Duvara çapmasımı, haha... benim muhabbet kuşum dolap ile duvar arasına sıkıştı kuyruğundan çeke çeke kurtardım sen ne diyorsunAslında salsam mı dedim ama daha 5 gün oldu sonra onu geri kafese sokması var yahut duvara çarparsa koş veterinere.
aynen bugün birinin kafasını ısırmaya çalışıyordu garibim tellere yeni tırmanmaya öğreniyor biraz sağlık sorunu var. aldım hemen yanından. Ama şu an yanında duran 2 yavru dan korkuyor onların 3 katı olmasına rağmenAy Koko mubişle aynı kafeste yaşayan değil mi
vallahi bilmiyorum oylama alabilirim bu konudaDuvara çapmasımı, haha... benim muhabbet kuşum dolap ile duvar arasına sıkıştı kuyruğundan çeke çeke kurtardım sen ne diyorsun
ele geliyor mu peki ya benim arkadaşımında sultan papağanı vardı eğitimsizdi çok kötü ısırıyordu onum için özel eldiven yaptırmışlaraynen bugün birinin kafasını ısırmaya çalışıyordu garibim tellere yeni tırmanmaya öğreniyor biraz sağlık sorunu var. aldım hemen yanından. Ama şu an yanında duran 2 yavru dan korkuyor onların 3 katı olmasına rağmen
Benimki en az 3 kere daracık koltuğun altına girdi okul arkadaşım gerizekalı gibi koltukta zıpladı lan insene dedimde kurtardım bir şey olmadı hayvana ama 2 yıldır bir sorun yok kuyruksuz olduğu içinvallahi bilmiyorum oylama alabilirim bu konuda
daha 5 gün oldu cesaret edemiyorum elimi sokmaya. Ama dıştan bakınca öyle aşırı agresif değil tellere saldırmıyor ısırmak için. Tıslıyor sadeceele geliyor mu peki ya benim arkadaşımında sultan papağanı vardı eğitimsizdi çok kötü ısırıyordu onum için özel eldiven yaptırmışlar