Sohbet Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ADRIAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim koko bugünden beri ciyaklıyor bakalım sonu ne olacak..

evet felaket bir sesi var alışma sürecinde diye mi böyle bilmiyorum ama kulak zarımı patlatacak eşşek 😄
Aslında salsam mı dedim ama daha 5 gün oldu sonra onu geri kafese sokması var yahut duvara çarparsa koş veterinere.

Aslında salsam mı dedim ama daha 5 gün oldu sonra onu geri kafese sokması var yahut duvara çarparsa koş veterinere.
Duvara çapmasımı, haha... :D benim muhabbet kuşum dolap ile duvar arasına sıkıştı kuyruğundan çeke çeke kurtardım sen ne diyorsun 🤣

Ay Koko mubişle aynı kafeste yaşayan değil mi 😍
aynen 😄 bugün birinin kafasını ısırmaya çalışıyordu garibim tellere yeni tırmanmaya öğreniyor biraz sağlık sorunu var. aldım hemen yanından. Ama şu an yanında duran 2 yavru dan korkuyor onların 3 katı olmasına rağmen 🤣

aynen 😄 bugün birinin kafasını ısırmaya çalışıyordu garibim tellere yeni tırmanmaya öğreniyor biraz sağlık sorunu var. aldım hemen yanından. Ama şu an yanında duran 2 yavru dan korkuyor onların 3 katı olmasına rağmen 🤣
🤣🤣 ele geliyor mu peki ya benim arkadaşımında sultan papağanı vardı eğitimsizdi çok kötü ısırıyordu onum için özel eldiven yaptırmışlar 😁

🤣🤣 ele geliyor mu peki ya benim arkadaşımında sultan papağanı vardı eğitimsizdi çok kötü ısırıyordu onum için özel eldiven yaptırmışlar 😁
daha 5 gün oldu cesaret edemiyorum elimi sokmaya. Ama dıştan bakınca öyle aşırı agresif değil tellere saldırmıyor ısırmak için. Tıslıyor sadece

Geri