bendede görev kalmıyor.Aynen aynen gözlerim ağrısada görevlerimi yapıyorum
bendede görev kalmıyor.Aynen aynen gözlerim ağrısada görevlerimi yapıyorum
Lou yu diyorsunuz galiba hocamBende 32 karakter var penguen adamı istiyorum çıkıyor ya piu piu die hahah ama çıkmıyor kutulardan sinir oluyorum
Bende leon u istiyorum ama supercell bir türlü vermedi banaAynen aynen gözlerim ağrısada görevlerimi yapıyorum
hayır mr.pLou yu diyorsunuz galiba hocam
Evet sürekli penguen yolluyor ya ay Allah ım hayır oyuna giriyorum bazen hemen beni öldürüyorlar bir nefes alın dimi bi de bırakmıyorlar peşimiLou yu diyorsunuz galiba hocam
bende efso olrak bitek crow var.Bende leon u istiyorum ama supercell bir türlü vermedi bana
Google Play Oyunlar diye bir uygulama var. Onu yükleyip dene bakalım bir de..Hocam büyük ihtimalle aynı hesap ama ben oyunu moonton hesabına bağlamış olsam gerek şuan ki play oyunlardan girince yeni hesap açıyor eski hesaba geçmiyor.
Leon var bende güzel karakterBende leon u istiyorum ama supercell bir türlü vermedi bana
Evet Mr.p keşkeee çıksahayır mr.p
Kupa yükseldikçe düşmanlarda yüksek kupalı geliyor oyun bayağı zorlaşıyor ama ben görevlerimi genelde diğer kullanıcıların yaptığı haritada oynuyorum kupa gitmesin diyeEvet sürekli penguen yolluyor ya ay Allah ım hayır oyuna giriyorum bazen hemen beni öldürüyorlar bir nefes alın dimi bi de bırakmıyorlar peşimi
şans işte bazen 3-4 mega açıyorum.aksesuar bile çıkmıyor.acaba bu oyun parasız olmuyo mu diye düşünüyorum.Leon var bende güzel karakter
Evet Mr.p keşkeee çıksa
Hocam bende de Mr. P var ama Leon um yokLeon var bende güzel karakter
Evet Mr.p keşkeee çıksa
İşte bu aynen bi de kupa ligi bitince kupaları alığ pembe para veriyor ya gıcık oluyorum 17735tim ben 300 kupamı aldıH
Kupa yükseldikçe düşmanlarda yüksek kupalı geliyor oyun bayağı zorlaşıyor ama ben görevlerimi genelde diğer kullanıcıların yaptığı haritada oynuyorum kupa gitmesin diye
evet.bende öyle yapıyorum.H
Kupa yükseldikçe düşmanlarda yüksek kupalı geliyor oyun bayağı zorlaşıyor ama ben görevlerimi genelde diğer kullanıcıların yaptığı haritada oynuyorum kupa gitmesin diye
Evet çıkmıyor bende brawlpass yok işte şansımıza ne çıkarsaşans işte bazen 3-4 mega açıyorum.aksesuar bile çıkmıyor.acaba bu oyun parasız olmuyo mu diye düşünüyorum.
bende bi ara 500 aldı.İşte bu aynen bi de kupa ligi bitince kupaları alığ pembe para veriyor ya gıcık oluyorum 17735tim ben 300 kupamı aldı
Karekterleri 7 ci seviyeye getirmyin aksesuar çıkıyor sonraşans işte bazen 3-4 mega açıyorum.aksesuar bile çıkmıyor.acaba bu oyun parasız olmuyo mu diye düşünüyorum.
Hocam benim yiğen im belki 6 defa brawpass aldı bi geçen sezon alınca arka srkays karekter çıktıEvet çıkmıyor bende brawlpass yok işte şansımıza ne çıkarsa
ailesinden nasıl izin aldı?tanesi 100 liraHocam benim yiğen im belki 6 defa brawpass aldı bi geçen sezon alınca arka srkays karekter çıktı