Kirke
Emektar Üye
Yaaa öyle dönenler sonra sıkıyor amaHocam gelirseniz kendi etrafınızda dönün o tek hesaplaşma da dost olalım sıkma demek
Yaaa öyle dönenler sonra sıkıyor amaHocam gelirseniz kendi etrafınızda dönün o tek hesaplaşma da dost olalım sıkma demek
Hasar verme görevini çok iyi yapıyor PocoPoco nedir ya
Evet ama çok ponçik bir karakterHasar verme görevini çok iyi yapıyor Poco
Hocam bir kere birisi ile oyunun başında arkadaş olduk sonra son ikimiz kaldık ben de sıkmadım o da sıkmadı sonra bulut öldürdü ikimizi de ama ben birinci oldum yine deYaaa öyle dönenler sonra sıkıyor ama
Benim yiğenim a101 e poco nun gitarına benzer gitar gelmişti ondan almıştıEvet ama çok ponçik bir karakter
Lou da çok tatlı hocam edgar tam bir serseriBenim yiğenim a101 e poco nun gitarına benzer gitar gelmişti ondan almıştı
Eveet tel kapandıda kaçtım bende gözler zaten oyun oynaya oynaya pert oldu batarya desen ölüyooorLou da çok tatlı hocam edgar tam bir serseri
Valla bende de tek brawl stars yüklü bazen kaybedince telefonu kırmak geliyor içimdenEveet tel kapandıda kaçtım bende gözler zaten oyun oynaya oynaya pert oldu batarya desen ölüyooor
Sıkıntı mail adresine mi girememen, yoksa MBL kaynaklı bir sorun mu?MBL'de hesabımı nasıl geri alacağımı bilen varsa çok minnettar olurum sabahtan beri her yolu denedim desteğe yazdım ama moonton hesabını girince maile şifre gidiyor fakat maile bir türlü giremedim.
Mail adresine giremememSıkıntı mail adresine mi girememen, yoksa MBL kaynaklı bir sorun mu?
Dünden beri kafayı yiyeceğim denemediğim şifre kalmadı olmuyor arkadaş, eski numaram kayıtlı sms'de alamıyorum@Ahmet TEKKE hesabi kurtarda bi el maç atalim. Kötü oynarım, takımı taşırsın artik
nasıl gireceğin hakkında hiç Bi fikrim yok, umarım girersin.Dünden beri kafayı yiyeceğim denemediğim şifre kalmadı olmuyor arkadaş, eski numaram kayıtlı sms'de alamıyorum
Play store mail hesabına bağlı çalışmıyor mu. Oyun açamadığın mailin içindeyse, eski play store hesabında o dur büyük ihtimalle. Bende eski gmail hesabımın şifresini unutmuştum, aynı senin gibi giremiyordum,sonra nasıl oldu hatırlamıyorum girebildim.. Bütün üni 1.sınıf ders notları onun içindeydi. Girene kadar bi önemi kalmadı notların şimdi yine şifresini hatıtlamıyorum.Hocam büyük ihtimalle aynı hesap ama ben oyunu moonton hesabına bağlamış olsam gerek şuan ki play oyunlardan girince yeni hesap açıyor eski hesaba geçmiyor.
Eski hesap için şifremi unuttum yaptım, bağlı maile kod gönderdi 48 saat içinde geri dönüş yapçakmış google. Hocam sende o hesaba bağlı kurtarma e-postası yok mu ?Dünden beri kafayı yiyeceğim denemediğim şifre kalmadı olmuyor arkadaş, eski numaram kayıtlı sms'de alamıyorum
Hiçbirşey yok mbl'e ücretli satın almalarımın dekontlarını attım 24 saatte cevap gelecek bakalım ya kurtarırız yada salarız gider yapacak birşey yok.Eski hesap için şifremi unuttum yaptım, bağlı maile kod gönderdi 48 saat içinde geri dönüş yapçakmış google. Hocam sende o hesaba bağlı kurtarma e-postası yok mu ?
Şifremi unuttum deyince ne sunuyor sana ?Hiçbirşey yok mbl'e ücretli satın almalarımın dekontlarını attım 24 saatte cevap gelecek bakalım ya kurtarırız yada salarız gider yapacak birşey yok.
Alternatif e-posta adresi istiyor giriyorsun asıl e-postan ile ilgili forum çıkıyor dolduruyorsun gönderiyorsun cevap geliyor ''kimliğin doğrulanamadı''Şifremi unuttum deyince ne sunuyor sana ?