Callejon
Onursal Üye
Hocam bende 14k kupayımbende biliyorum kaç yaşındasın
Hocam bende 14k kupayımbende biliyorum kaç yaşındasın
şifremi unuttumu dnediniz mi?başka bir e postaylaMBL'de hesabımı nasıl geri alacağımı bilen varsa çok minnettar olurum sabahtan beri her yolu denedim desteğe yazdım ama moonton hesabını girince maile şifre gidiyor fakat maile bir türlü giremedim.
Denedim bi türlü onay vermedi, ben forum doldurup gönderiyorum onlar doğrulanmadı diye mail atıyor.şifremi unuttumu dnediniz mi?başka bir e postayla
Bende 16k mı oluyor 16644 kupalarım çok değerliHocam bende 14k kupayım
mbl nedir?MBL'de hesabımı nasıl geri alacağımı bilen varsa çok minnettar olurum sabahtan beri her yolu denedim desteğe yazdım ama moonton hesabını girince maile şifre gidiyor fakat maile bir türlü giremedim.
bende kayıtlı bir kurtarma e postası var unuttuğumda yeni şifre koyuyor ve bana söylüyor.sonrada şifreyi değiştiriyorum.ekran nasıl oluyor?bende form falan çıkmıyorda.Denedim bi türlü onay vermedi, ben forum doldurup gönderiyorum onlar doğrulanmadı diye mail atıyor.
Mobil Legends diye bir oyun hocam baya emek vermiştim birde para basmıştım gitti hesapmbl nedir?
Hocam bende yiğen dolayısı ile başladım çok sardı beni de spike lı hesabım vardı kapattılar sonra bunu açtım 14118 kupaya geldim ama çok efsane bir oyunBende 16k mı oluyor 16644 kupalarım çok değerli
Android mi IOS mu ?Mobil Legends diye bir oyun hocam baya emek vermiştim birde para basmıştım gitti hesap
bende 17 k. kaç karakter bende 27 yada 28 karakter .3 kromatik 1 efso 4 gizemli.Bende 16k mı oluyor 16644 kupalarım çok değerli
İletişim maili olarak kullandığım maili giriyorum önceki hesap ile ilgili sorular olan forum çıkıyor hepsini dolduruyorum ama red veriyor, yok mu bunun bir hilesi kurtaralım mailibende kayıtlı bir kurtarma e postası var unuttuğumda yeni şifre koyuyor ve bana söylüyor.sonrada şifreyi değiştiriyorum.ekran nasıl oluyor?bende form falan çıkmıyorda.
İkisi için de uyumlu hocamAndroid mi IOS mu ?
Hahaha sormayın bende çocuk gibi oynuyorum bi de ciddiye alarakHocam bende yiğen dolayısı ile başladım çok sardı beni de spike lı hesabım vardı kapattılar sonra bunu açtım 14118 kupaya geldim ama çok efsane bir oyun
Şunun için soruyorum. Oyunu playstoredan indirdiğin hesabını mı kullanıyorsun hala?İkisi için de uyumlu hocam
bende 17 k. kaç karakter bende 27 yada 28 karakter .3 kromatik 1 efso 4 gizemli.
Hocam valla her gün dükkan yenilensin ve yeni görevler gelsin diye saat 11 ve 12 yi bekliyorumHahaha sormayın bende çocuk gibi oynuyorum bi de ciddiye alarak
Bende 32 karakter var penguen adamı istiyorum çıkıyor ya piu piu die hahah ama çıkmıyor kutulardan sinir oluyorumbende 17 k. kaç karakter bende 27 yada 28 karakter .3 kromatik 1 efso 4 gizemli.
Aynen aynen gözlerim ağrısada görevlerimi yapıyorumHocam valla her gün dükkan yenilensin ve yeni görevler gelsin diye saat 11 ve 12 yi bekliyorum
Hocam büyük ihtimalle aynı hesap ama ben oyunu moonton hesabına bağlamış olsam gerek şuan ki play oyunlardan girince yeni hesap açıyor eski hesaba geçmiyor.Şunun için soruyorum. Oyunu playstoredan indirdiğin hesabını mı kullanıyorsun hala?
bende var da penguen adam diyince bir komik olduBende 32 karakter var penguen adamı istiyorum çıkıyor ya piu piu die hahah ama çıkmıyor kutulardan sinir oluyorum