Callejon
Onursal Üye
Ne mutlu Türküm diyene
Ne mutlu Türküm diyene
Abi valla iyice azaldı forumun aktifliği en kısa sürede tekrar aktif olmanı beklerizBu hafta aktif olamazsam kusura bakmayın...
En kısa zamanda yeniden hep beraber görüşürüz öyleyse ..Bu hafta aktif olamazsam kusura bakmayın...
Bazı meseleler var senin bildiğin, kafa dinlemezsem kafayı yiyeceğim artık.Abi valla iyice azaldı forumun aktifliği en kısa sürede tekrar aktif olmanı bekleriz
İnşallahEn kısa zamanda yeniden hep beraber görüşürüz öyleyse ..
Evet abi inşaallah relax olmuş bir şekilde daha iyi dönüşün olurBazı meseleler var senin bildiğin, kafa dinlemezsem kafayı yiyeceğim artık.
Pek sanmıyorum kardeşim ama umarım dediğin gibi olurEvet abi inşaallah relax olmuş bir şekilde daha iyi dönüşün olur
İnşallah abi öyle olucak buna % eminimPek sanmıyorum kardeşim ama umarım dediğin gibi olur
Her zaman bekliyoruz.. Eskisinden daha iyi döneceğinden eminizBu hafta aktif olamazsam kusura bakmayın...
Hangi ekran kartları var?Ben binomo ile borsa ya ilk girişimi yapmıştım, YouTube dan videolar izleyerek bilgi sahibi olmak ve kendinizi geliştirmek mümkün. İyi kazandırıyor...
Ablam madenciliğe girmişti en son, iyi para var...
Abi sormadım hiç. Bi ara sorarım.Hangi ekran kartları var?
Ekran kartı alamıyoruz madenciler yüzünden.
İş hayatı şu sıralar baya yoğun geçiyor düzene binsin tek tek ilgileneceğim hepinizleAbi valla iyice azaldı forumun aktifliği en kısa sürede tekrar aktif olmanı bekleriz
İnşallah hocam eski düzene döner forumİş hayatı şu sıralar baya yoğun geçiyor düzene binsin tek tek ilgileneceğim hepinizle
Geçici olmuyor.Forumda geçici isim değişikliği oluyor mu belli bir sürelik Alp hocaya sordum cevap vermedi
Neyse o zaman hocam böyle iyiGeçici olmuyor.