alph
Onursal Üye
Azar fiyatlarla girince de kar oranınız çok düşük oluyor diye biliyorum.bencede öyle yapın en güvenlisi
Azar fiyatlarla girince de kar oranınız çok düşük oluyor diye biliyorum.bencede öyle yapın en güvenlisi
zaten öyle ama en azından kaybedeceği çok şey olmaz.Yani sonradan ordan kazandığı paralar da hafif hafif işin içine girince artıyor paracıklarAzar fiyatlarla girince de kar oranınız çok düşük oluyor diye biliyorum.
yani az dediğim de bi 2000 3000 olmalı bence.Bakın hep bence diyorum başınıza iş çıkarsa bana patlamayın sonraAzar fiyatlarla girince de kar oranınız çok düşük oluyor diye biliyorum.
Android uygulaması tamam, üzerinde geliştirmeler yapılıyor. @alpdna İos platformu için de bir uygulama istediği için şuan siteye Android sürümü sunmadık, belli başlı kişiler de var şuan.arkadaşlar bu arada şu uygulama işi ne oldu acaba bilen biri yazabilir mi.Ali abi 2 güne demişti
Çok güzelmiş1956 yılından bir muhabbet kuşu bahçesi. Biz dışarı salsak anında vın
vay be,şuan bu kuşlar bizden yaşlı oluyor değil mi.Bence yaşayan yoktur aralarında1956 yılından bir muhabbet kuşu bahçesi. Biz dışarı salsak anında vın
Tabiki yoktur. Ama İngiltere'de Charlie ismindeki muhabbet kuşu 29 yıl 2 ay yaşamış ve Guinness Rekorlar kitabına girmiştir.vay be,şuan bu kuşlar bizden yaşlı oluyor değil mi.Bence yaşayan yoktur aralarında
Allah rahmet eylesin diyelim o zamanTabiki yoktur. Ama İngiltere'de Charlie ismindeki muhabbet kuşu 29 yıl 2 ay yaşamış ve Guinness Rekorlar kitabına girmiştir.
29 yıl yaşatabilir miyiz bilmiyorum ama doğru ve iyi bir bakımla 10-12 sene yaşatabiliriz. Tabi bu bir varsayım, Allahın dediği olur.Bizimkiler keşke o kadar yaşasa
aynen29 yıl yaşatabilir miyiz bilmiyorum ama doğru ve iyi bir bakımla 10-12 sene yaşatabiliriz. Tabi bu bir varsayım, Allahın dediği olur.
Amin. İyi kandiller herkeseHerkese dualarının kabul olacağı Hayırlı Kandiller diliyorum.Kendimiz için dua ederken,hayvanlar içinde edelim.Dünya hepimizin nefes alan tüm canlılar mutlu olsun inşallah
çok akıyor su hayret kuş nasıl kaçmıyorsa
Amin, hayırlı KandillerHerkese dualarının kabul olacağı Hayırlı Kandiller diliyorum.Kendimiz için dua ederken,hayvanlar içinde edelim.Dünya hepimizin nefes alan tüm canlılar mutlu olsun inşallah
amin teşekkürlerHerkese dualarının kabul olacağı Hayırlı Kandiller diliyorum.Kendimiz için dua ederken,hayvanlar içinde edelim.Dünya hepimizin nefes alan tüm canlılar mutlu olsun inşallah