Callejon
Onursal Üye
Hmm iyiymişBatman 16
Hmm iyiymişBatman 16
Abi araba mı alıyorsun iyiymiş neHmm iyiymiş
Burası sahibinden değil kiAbi araba mı alıyorsun iyiymiş ne
Hocam çok şükürBaşlık açık "Forum kuralları dahilinde" devam edebilirsiniz.
hocam ben etiketlenmemeşim de konuşabiliyormuyuz?Kimse yazmıyor nerelerdesiniz biraz sohbet edelim
@TommyVercetti @RockyveCharlotte @Ali Ergün Türköz @alph
Recai hocam valla bende şaşırdım 2 gündür kimse yoktu ıssızlaştı forum birdenKimse yazmıyor nerelerdesiniz biraz sohbet edelim
@TommyVercetti @RockyveCharlotte @Ali Ergün Türköz @alph
Hemen seni de etiketleyelim ayıpsınhocam ben etiketlenmemeşim de konuşabiliyormuyuz?
Biraz öyle oldu.Recai hocam valla bende şaşırdım 2 gündür kimse yoktu ıssızlaştı forum birden
çok teşekkürler abicimHemen seni de etiketleyelim ayıpsın
Bende düşünüyordum millet nereye gitti diye sorulara yorum bile yapılmaz olduBiraz öyle oldu.
Bu fenerin hali nolucak, kaç senedir kupaya hasretizBende düşünüyordum millet nereye gitti diye sorulara yorum bile yapılmaz oldu
mesut geldi de pek etkisi olmadı bence şu zamana kadarBu fenerin hali nolucak, kaç senedir kupaya hasretiz
Ben Gs lıyım biz bunu konuşurken bjk denizliye 2.golünü attı şayet ofsayt değilseBu fenerin hali nolucak, kaç senedir kupaya hasretiz
ben beşiktaş ama fanatik değilim yani maçları zevk için izliyorumBen Gs lıyım biz bunu konuşurken bjk denizliye 2.golünü attı şayet ofsayt değilse
Benim bu sene fenerden ümidim yokBen Gs lıyım biz bunu konuşurken bjk denizliye 2.golünü attı şayet ofsayt değilse