cremino ve lacewing de kırmızı göz oluyor.
Azerbaycanda para yığıp gelsen burda zenginsin o zaman. Ama galiba asgari ücret düşükmüş 400-500 manatmış hemen hemen aynı oluyor.Hocam dolar 8 olunca manat 5 e çıkmıştı
Fallow birde galiba. Biliyormuş gibi şekil yapıyorum ama bildiğimden değil biri eski konuyu hortlatmış orda okudum.cremino ve lacewing de kırmızı göz oluyor.
250 manat falan aslında orda da mesela 1000 manat çok yüksek bir para devülasyondan önce daha iyiymiş orasıAzerbaycanda para yığıp gelsen burda zenginsin o zaman. Ama galiba asgari ücret düşükmüş 400-500 manatmış hemen hemen aynı oluyor.
Fotoğrafı var mı?
Tüy dönemi olabilir, tüylerini yoluyor olabilirler.@ADRIAN hocam benim de erkek hint bülbülüm beyaz renkli baş kısmında ki bazı yerler siyahlaştı galiba orda ki tüy seyreldi neden ola bilir?
Yani aslında aynı,paraları bizden değerli ama asgarisi düşük. Onlarda bir asgari ücretle geçinemiyordur bizde.250 manat falan aslında orda da mesela 1000 manat çok yüksek bir para devülasyondan önce daha iyiymiş orası
2013 Türkiye ekonomisi iyiydi..Yani aslında aynı,paraları bizden değerli ama asgarisi düşük. Onlarda bir asgari ücretle geçinemiyordur bizde.
Hocam vitamin de veriyorum ama anlamadım sebebiniTüy dönemi olabilir, tüylerini yoluyor olabilirler.
Kesinlikle aslında düünyanın hiç bir yerinde askeri ücret ile geçinilmezYani aslında aynı,paraları bizden değerli ama asgarisi düşük. Onlarda bir asgari ücretle geçinemiyordur bizde.
Hocam gezi parkı olayından sonra ülke kendine gelemedi2013 Türkiye ekonomisi iyiydi..
Sen de m.kuşuna geçiş yapsana ikisinede bakmış biri olarak m.ler daha ilginç canlılar. Hint bülbülü bi yerden sonra kabak tadı veriyor.@ADRIAN hocam benim de erkek hint bülbülüm beyaz renkli baş kısmında ki bazı yerler siyahlaştı galiba orda ki tüy seyreldi neden ola bilir?
Siyasete pek girmeyelim. ama 2013 de fiyatlar vs. İyiydi şimdiye nazaran.Hocam gezi parkı olayından sonra ülke kendine gelemedi
Papağanlara geçin bırakın muhabbetleriSen de m.kuşuna geçiş yapsana ikisinede bakmış biri olarak m.ler daha ilginç canlılar. Hint bülbülü bi yerden sonra kabak tadı veriyor.
Hocam evdekiler de seviyor hintleri benn gidince onlar bakıyor hep bende minik diye seviyorum o yüzdenSen de m.kuşuna geçiş yapsana ikisinede bakmış biri olarak m.ler daha ilginç canlılar. Hint bülbülü bi yerden sonra kabak tadı veriyor.
Tommy vardı , nereye gitii ? T.....y i gören oldumu ?Hocam gezi parkı olayından sonra ülke kendine gelemedi
Bann yicekTommy vardı , nereye gitii ? T.....y i gören oldumu ?