Callejon
Onursal Üye
Abi illegal işe kalmadan Alp hoca banlıcak bu gidişleForumda fazla illegal işler yapma ban is coming. LEAVEMEALONE yazıp kurtulamazsın. Aynasızlar yakalar.
Abi illegal işe kalmadan Alp hoca banlıcak bu gidişleForumda fazla illegal işler yapma ban is coming. LEAVEMEALONE yazıp kurtulamazsın. Aynasızlar yakalar.
Hocam Burdurluyum ben ama Adana da yaşıyoruz yurt dışında okuyorum hocamSen ne okuyordun ? Sen adanalıydın yanlış hatırlamıyorsam.
Erasmuslu musun ?Hocam Burdurluyum ben ama Adana da yaşıyoruz yurt dışında okuyorum hocam
Yok hocam direkt yurt dışı üniversitesine gittimErasmuslu musun ?
Hangi ülke ? Gelirken koli koli vitamin probiyotik getirsene kardeşim forumda okuturuz 50/50Yok hocam direkt yurt dışı üniversitesine gittim
Hocam canınız sağolsun derdim dr Azerbaycan da okuyorum orda herşey ithalHangi ülke ? Gelirken koli koli vitamin probiyotik getirsene kardeşim forumda okuturuz 50/50
Hocam forum, profil bakımından bayabi zengin. Yapılacak herhangi gibi uyguluma,site,youtube sayfasına yabancı dil seçeneği sunacak arkadaş bile var.Hangi ülke ? Gelirken koli koli vitamin probiyotik getirsene kardeşim forumda okuturuz 50/50
Şans garibin yüzüne güler mi hiç iyi ki dedik bi ticaret yapalımHocam canınız sağolsun derdim dr Azerbaycan da okuyorum orda herşey ithal
Birleşmiş milletler gibiHocam forum, profil bakımından bayabi zengin. Yapılacak herhangi gibi uyguluma,site,youtube sayfasına yabancı dil seçeneği sunacak arkadaş bile var.
Hocam petrol getire bilirimŞans garibin yüzüne güler mi hiç iyi ki dedik bi ticaret yapalım
Hocam Los Angeleslı mod yok muydu ? Birinin profilinde yazıyordu. Amerikan malı en iyisidir.Şans garibin yüzüne güler mi hiç iyi ki dedik bi ticaret yapalım
Forum büyüyen kartopu gibi maşallah Muhabbet kuşu başlıklarında en çok etkilişim, en çok üye sayısı, en çok konu, en çok mesaj, en çok arama ve daha onca enlerdeyiz şuanHocam forum, profil bakımından bayabi zengin. Yapılacak herhangi gibi uyguluma,site,youtube sayfasına yabancı dil seçeneği sunacak arkadaş bile var.
Gariban yüzü gülmez hocamYıktın bizi şuan
Yöneticinin birisiydi galibaHocam Los Angeleslı mod yok muydu ? Birinin profilinde yazıyordu. Amerikan malı en iyisidir.
Ahmet hocada California yazıyor aman dikkat araya gidersin demedi demeHocam Los Angeleslı mod yok muydu ? Birinin profilinde yazıyordu. Amerikan malı en iyisidir.
Ban yemeden burdan gidelimAhmet hocada California yazıyor aman dikkat araya gidersin demedi deme
Aynı yerde değillerdir umarım.☹Ahmet hocada California yazıyor aman dikkat araya gidersin demedi deme
Valla burdur a gitmeyi çok istiyorum, salda gölünü görmeyi ama aşağıya sıcak denizlere inerken, uğramayı düşünüyorum. Hem sıcak denizlere gidiyo olmam lazım hemde özel araba fln şuan için uzak bi hayal.Ban yemeden burdan gidelim