Bütün forumlar bu şekilde gider bazı üyeler aktif olur pik yakalar sonra düşüşe geçer kaybolur yenileri gelir.Forumda bazı üyler girmez oldu aktif olanlar farkında mısınız?
Bütün forumlar bu şekilde gider bazı üyeler aktif olur pik yakalar sonra düşüşe geçer kaybolur yenileri gelir.Forumda bazı üyler girmez oldu aktif olanlar farkında mısınız?
Hocam @Melih.S59 hoca vardı o da çarşamba dan beri girmedi hiçBütün forumlar bu şekilde gider bazı üyeler aktif olur pik yakalar sonra düşüşe geçer kaybolur yenileri gelir.
Melih.S59 ara sıra uğruyor bu aralar.Hocam @Melih.S59 hoca vardı o da çarşamba dan beri girmedi hiç
Yanlış alp'i etiketledin@Alp hoca da gün içinde ara ara girip çıkıyor ban yememe az kaldı
Hocam bildirim gitmesin diye öyle yaptımYanlış alp'i etiketledin
Belki fake hesabı vardırHocam bildirim gitmesin diye öyle yaptım
IP adreslerinizi kontrol ediyorum içiniz rahat olsunBelki fake hesabı vardır
Hocam aklıma kurt düşürdünüzBelki fake hesabı vardır
Kimin ? Hedef çarptırmamı yaptınız hocamIP adreslerinizi kontrol ediyorum içiniz rahat olsun
Abooovvv yetişin forumdaşlarım fişleme yapıyorlar.
Benimki takdir-i ilahi diyelim, kamuda değilim özel sektör lakin şuan misler gibi evde yatıyoruz.Hocam sen kamudamı çalışıyorsun, mersinden şanlıurfaya gitmişsin. Genelde batıya gidiyorlar, sen doğuya yönelmişsin.
İfşalandıkAbooovvv yetişin forumdaşlarım fişleme yapıyorlar.
Hocam aileniz mi mersinli sonra dan mersine mi yerleşmişlerBenimki takdir-i ilahi diyelim, kamuda değilim özel sektör lakin şuan misler gibi evde yatıyoruz.
IP adreslerinizi göstermedim o yüzden sorun yok Çok IP değişiyorsunuz vpn'den kaynaklanıyor olsa gerekİfşalandık
Ailem mersinli.Hocam aileniz mi mersinli sonra dan mersine mi yerleşmişler
Hocam uzun süredir vpn uygulaması kullanmıyorumIP adreslerinizi göstermedim o yüzden sorun yok Çok IP değişiyorsunuz vpn'den kaynaklanıyor olsa gerek