Geldi mi yumurtaaa acabaa
Kaç gündür konuya bakmamistm belki yumurta gelmistir siz sevincten yazmayi unutmussunuzdr diye düşünmustmMalesef ne eksilen ne artan bi belirti var herşey aynı gitmekte.[emoji20]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En beklemediğiniz anlarda oluyor nedense hep.Hüseyin bey bende sizin gibi çok bekledim aynı sizin gibi benim kuşumdada yumurta belirtileri ortaya çıkıp sonra geri gidiyordu. Yapmadığım şey kalmamıştı mamasıydı vitaminiydi falan en sonunda dedim bu iş olmayacak ümidi kestim günde 2-3 kez çiftleşiyorlar. Bi zamanlar yine yumurta belirtileri gösterdi bi akşam yuvalığı açtım yumurta bana bakıyor. İlk kuluçkası olduğu için stres yapıp o yumurtaları yemişti. Şu an 2. Kuluçkada ilk yavru çıktı. Demek istediğim ümidinizi kaybetmeyin elbet yumurta yapacak ben 4 ayda aldım sizde alırsınız mutlaka.
Hüseyin bey bende sizin gibi çok bekledim aynı sizin gibi benim kuşumdada yumurta belirtileri ortaya çıkıp sonra geri gidiyordu. Yapmadığım şey kalmamıştı mamasıydı vitaminiydi falan en sonunda dedim bu iş olmayacak ümidi kestim günde 2-3 kez çiftleşiyorlar. Bi zamanlar yine yumurta belirtileri gösterdi bi akşam yuvalığı açtım yumurta bana bakıyor. İlk kuluçkası olduğu için stres yapıp o yumurtaları yemişti. Şu an 2. Kuluçkada ilk yavru çıktı. Demek istediğim ümidinizi kaybetmeyin elbet yumurta yapacak ben 4 ayda aldım sizde alırsınız mutlaka.
@huseyinacikoz066 umudunu kesti artık form a da küstü herkez huseyinin kusları merak edio ama olmuoKaç gündür konuya bakmamistm belki yumurta gelmistir siz sevincten yazmayi unutmussunuzdr diye düşünmustm
Varol üseyin gözün aydı güle güle büyüt kuslarini
hayırlı olsun gelişmeleri bekliyoruz
Suni dölleme neticesinde gelişen bir sonuç mu ? Yoksa kuşlar doğal yolla mı çiftleştiler ?
Umarım kuşlar sorunsuz bir şekilde yumurtlar ve büyütürler yavrularını.
hayırlı olsun sağlıkla büyürler inşallah [emoji3526] ben de dün gece ilk yumurtayı aldım. İlerleyen zamanlar için tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim [emoji23] Yuvalıkta yumurta görmek acayip bir duyguymuş.