huseyinacikoz066
Paylaşımcı Üye
Gece vakti de besler annesi normalde. 5'e kadar beslemezse sen beslersin tekrar.
Tamamdır hocam sağol
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gece vakti de besler annesi normalde. 5'e kadar beslemezse sen beslersin tekrar.
siz bir de hepsi çıkınca kokuyu görünŞimdi kontrol ettim biraz bekledim, annenin beslemesine şahit oldum çok hoştu[emoji7] maşşallah.
İki yavruyuda beslemiş. Çok şükür.
Bu kirlilik beni çok rahatsız etti hepsi çıksaydı tez zamanda [emoji20]
siz bir de hepsi çıkınca kokuyu görün [emoji1]
benimkiler de çiftleşmeye çalışıyorlar artık ayıracak kafesim de yok ne yapacağım bilmiyorum [emoji2358]
Gözünüz aydın.
(Beslemek için yaptığınız mamada kesinlikle vitamin kullanmayın.)
Faydasından çok zararı olur.
Yetişkinlerde kullanırken bile 100 ml suya 3-5 damla kullanılarak seyreltilen bir ürünü, yavru kuşa vermek bence çok doğru değil.
inanır mısınız siz yazmadan önce çektim ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek kudurdu oraya buraya sıçrıyor. anneyi bıraktım yavrularla. genelde hep baba kalsın yazmışlar ama zar zor ayırabildim zaten. Anne de besler değil mi?Kafesin aradan karton çekin[emoji1]
inanır mısınız siz yazmadan önce çektim [emoji1] ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek kudurdu oraya buraya sıçrıyor. anneyi bıraktım yavrularla. genelde hep baba kalsın yazmışlar ama zar zor ayırabildim zaten. Anne de besler değil mi?
Yavrular iyi beslenmiş, çabuk gelişmişler.
Yumurta dolu.
maşallah maşallahBu kadar beslemesi anormal mi acaba ?
Heyvandan büyük resmen.//uploads.tapatalk-cdn.com/20210205/dcc5b3e4f48b327264328927d112edd1.jpg
//uploads.tapatalk-cdn.com/20210205/c7a86b388f73d34bf90f04c571ada646.jpg
maşallah maşallahBu kadar beslemesi anormal mi acaba ?
Heyvandan büyük resmen.
iki kere yazmış pardonnmaşallah maşallah
maşallah maşallah