Tesekkur ederim.Alternatifler arasında değerlendirebilirsiniz. GDO'suz mahsul ile yapılıyor ve boya dahil zararlı hiçbir ürün yok içinde. Fiyat, içerik, ulaşılabilirlik bakımından kıyaslamak sizin takdiriniz.
Tesekkur ederim.Alternatifler arasında değerlendirebilirsiniz. GDO'suz mahsul ile yapılıyor ve boya dahil zararlı hiçbir ürün yok içinde. Fiyat, içerik, ulaşılabilirlik bakımından kıyaslamak sizin takdiriniz.
Pelet yeme alıştırma taktikleri olan buraya yazabilir mi?
Neden aç kaldı,pelete alıştırmak için mi böyle yöntem uyguladınız? Ne kadar yedi peletten? Yediğinden emin misiniz?Yemiyle karistiriyordum, ama yemiyordu pek galiba.Siz demiştiniz burda galiba az islatip verin diye, su puskurttum ustune peletin, azcık da aç kalmıştı, keten tohumu ve pelet yesin diye normal yemini kafeste biraktim, kafese giremeyince de yedi hafif ıslanmış peletten.İlacli ya da vitaminli sulardan önce biraz susuz birakiyoruz ya pelet ya da benzeri şeylerde de az acıkmalari beklenebilir.Bugun somon da denedim ama yemedi sevmedi![]()
İşten gelince 17:30 gibi cikardim kafesten, kafes dışında baya zaman geçirdi, yumurta vercegim zamanda yemi biraz az yemesini saglamaya calisiyorum, yumurtayi cok yesin diye.Bugün de somon yesin diye yemi biraz vermedim.19:30 gibi somon yemeyince peleti az sulandirip verdim keten tohumuyla, yedi biraz boyle yapinca.Peleti elimle tek tek verdigimde de yiyordu bazen.Normal yem kadar yemedi peleti bu gece,ama nemlendirince az da olsa yedi.Neden aç kaldı,pelete alıştırmak için mi böyle yöntem uyguladınız? Ne kadar yedi peletten? Yediğinden emin misiniz?
Peleti kaşıkla biraz ezdirip kırıp verin bir de öyle deneyin.İşten gelince 17:30 gibi cikardim kafesten, kafes dışında baya zaman geçirdi, yumurta vercegim zamanda yemi biraz az yemesini saglamaya calisiyorum, yumurtayi cok yesin diye.Bugün de somon yesin diye yemi biraz vermedim.19:30 gibi somon yemeyince peleti az sulandirip verdim keten tohumuyla, yedi biraz boyle yapinca.Peleti elimle tek tek verdigimde de yiyordu bazen.Normal yem kadar yemedi peleti bu gece,ama nemlendirince az da olsa yedi.
Denerim.Aloe verayi da suda bekletip kuşlara veriyorlarmis.Kuş yaklasik 1 yasinda 2 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldi.Karacigeri de iyi geliyor diye okudum bu bitkiyi.Bilginiz var miPeleti kaşıkla biraz ezdirip kırıp verin bir de öyle deneyin.
Bilmiyorum fakat karaciğer koruma takviyesi temin etmenizi öneririm elinizde yoksa.Denerim.Aloe verayi da suda bekletip kuşlara veriyorlarmis.Kuş yaklasik 1 yasinda 2 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldi.Karacigeri de iyi geliyor diye okudum bu bitkiyi.Bilginiz var mi
Var sedochol elimde, ama doğal bi yolu varsa bu işin cok takviye kullanmak istemiyorum.Bilmiyorum fakat karaciğer koruma takviyesi temin etmenizi öneririm elinizde yoksa.
Devedikeni tohumu veya ununu kullanınVar sedochol elimde, ama doğal bi yolu varsa bu işin cok takviye kullanmak istemiyorum.
Deve dikeni tohumu kullaniyorum.Size birsey daha sormak istiyordum Selçuk Bey, ense damlasi ic parazit içinde yeterli mi, degilse de dış parazit için ense damlasi gibi ic parazit içinde belli araliklarla koruyucu bisi mi verilmeliDevedikeni tohumu veya ununu kullanınama takviyelerden de korkmayın.
Ense damlası hem iç hem dış parazit içindir. Koruyucu diye birşey yoktur. En iyi ilacı kullansanız bile 20 gün korur en fazla sonra iç veya dış parazit gelişebilir. Veya hiç kullanmazsınız yıllarca gelişmeyebilirde... Biraz da şans işi desem yanlış olmaz. Sizin kuşta hastalık ihtimali diğer kuşlara oranla az. Siz çok iyi takviye ediyorsunuz kuşuDeve dikeni tohumu kullaniyorum.Size birsey daha sormak istiyordum Selçuk Bey, ense damlasi ic parazit içinde yeterli mi, degilse de dış parazit için ense damlasi gibi ic parazit içinde belli araliklarla koruyucu bisi mi verilmeli
Ense damlası hem iç hem dış parazit içindir. Koruyucu diye birşey yoktur. En iyi ilacı kullansanız bile 20 gün korur en fazla sonra iç veya dış parazit gelişebilir. Veya hiç kullanmazsınız yıllarca gelişmeyebilirde... Biraz da şans işi desem yanlış olmaz. Sizin kuşta hastalık ihtimali diğer kuşlara oranla az. Siz çok iyi takviye ediyorsunuz kuşu![]()
Bu mesajınızı yeni gordum, ben alip kullanmayanlardanım.Bendeki malzemeleri gorseniz bir suru kuşum oldugunu dusunursunuz, ama kullanma konusunda hep kararsizimdirBen nispeten fazla takviye kullanıyorum. Kuşlarım nadiren saf su içer. Ama ben bile sizin kadar takviye kullanmıyorum![]()
Ek olarak alternatifler için Energy Cube'ye bakabilirsiniz. Katkı maddesi kullanmıyorlar. Fiyatı yerli üretim olduğu için daha uygun ve ürünler hep taze geliyor. Siparişinizden 2-3 gün önce hazırlanıyor. Kullanmıştım ve memnundum açıkçası
Siz ne kullaniyorsunuz peki