muhabbetkusu.com.tr KIRAATHANESİ / SOHBET SERBEST

Edyor sağ olsun o benden beter sevıo ben demeden o kendi yapıyor :D
Maşallah holsun Allah analı babalı buyutsun İnşallah
Benim 1 kizım var 4bucuk yaşında çok güzel bu duygu hiç birşeyle kıyaslanamaz
Bizim.hanimda çok seviyor ama bende pek istemiyorum benimde 4 yaşında bir oğlum var bu ikinci kuluçka [emoji16][emoji16]

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

insan insana küsmüyor kuşlar bana küstü ya :D haftasonu evdeki çifti alıp kontrol ettim bir rahatsızlıkları var mı diye göğüs kafesi kemiğini kontrol etmek için elime aldım hanımefendi ile beyefendi benimle konuşmadılar :) biz doktora gidince muayene etti diye küsüyor muyuz ya :) yaramazlardaki lükse bak :D neyse ki sonra sevdikleri yiyeceklerden verdim banyo verdim yaptılar da barıştık :) ben böyle trip görmedim :D

insan insana küsmüyor kuşlar bana küstü ya :D haftasonu evdeki çifti alıp kontrol ettim bir rahatsızlıkları var mı diye göğüs kafesi kemiğini kontrol etmek için elime aldım hanımefendi ile beyefendi benimle konuşmadılar :) biz doktora gidince muayene etti diye küsüyor muyuz ya :) yaramazlardaki lükse bak :D neyse ki sonra sevdikleri yiyeceklerden verdim banyo verdim yaptılar da barıştık :) ben böyle trip görmedim :D
hahahaha ne guzel ınsan sevdıgıne kırılırmıs ısde cok sevdıklerınden yapıorlar nazları gecıyorya maşallah :D

Bir tane zibidi var kafesi sahiplendi o yüzden zir okuyor bakalım b8r kaç güne gagası gelisi4 bizimki hiç ısırmıyor

ıı maşallah ınsallah sapa saglam ıner yeme benım bı kus gene kendı kendıne ele alısdı ılgılenmedıgım halde kafesde durmuor bagırıor cıkarınca susuyor ozelıkle benı gorunce delırıo elıme alıorm elıme yem kusuo oynuo cok tatlı dıerk uslarda ısırmıorda 1 tane dişi olan paınted guzel ısırıo elımı cadı olcak bellı o :D

hahahaha ne guzel ınsan sevdıgıne kırılırmıs ısde cok sevdıklerınden yapıorlar nazları gecıyorya maşallah :D
nazları geçiyor bende nazlarını çekiyorum :) onlarda beni seviyorlar sağolsunlar :)

Benimde sabah bir kötü 2 iyi haberim oldu hasta olan takımda erkek oldu dişi biraz daha iyi antibiyotik tedavisine başlandı ama erkek için geç kaldık bunun yanında sabah sabah yavrularımız çoğaldı resimler assagida
8c1612be80ad1ff1162967906ecc17fe.jpg
f742e9dd64f07cf154d096caa086c2a0.jpg
5fa90579420f01e90b39aa9d4a774335.jpg
d46549fbd010aaec9316e4b9d50eb2ff.jpg
cff11b7312650e394f0cc43b931a12f4.jpg

maşallah maşallah ölen kuşa uzuldum saglık olsun dısıyı kurtarmıssın oda bırsey ıyılessın yanıan guzel bır es atarsın ölüm olunca ınsan bı anda kus beslemekden soguyor ben cok yavru kaybettım her seferındede bırakmayı dusundum ama pes etmedım kuslar tecrube kazandı ve cok sukur olum oranı dusdu ınsallah 4 yumurta suan saglam gelısımelrı ıyı ınsallah onlarda cıkar lar sag salım
dıer takımda 2. yumurtayı yapdı dun
1 takımda 4 yavrusunu yenı ayırdıgım kuslar sabah aksam cıftlesıor zaten dısı yuvadan cıkmıor 2 3 gune yumurtayı atar bu kulucka bıtsın 2 yumurtalı takımı dınlendırmeye cekıcem bunlar 4. kuluckaları oluyor yeter bukadar yavrusu olanın daha 2. kulucka ondan 2 kulucka daha alırımda dıer 2 takıma dınlenme sart 2 3 ay dınlendırıcem ınsallah ozamanada zaten yumurtlıcak ıyı takımlarım var onlardan beklıcez artık bebelerı yanlız hepsı yavru oldugu ıcın acemıler 2 3 ay sonra yavru yasları gelıcek ama acemılıkden cıkarırlarmı yavru onu bılmıom dun aksam 1 takı mcıftlesmeyı denedı ama acemılıkden beceremedıler ınsallah yaparlar
1takmda dısı yatıor erkek tam ayak basıor dısı kalkıo heralde dısı tam hazır deıl 1 2 aya olur bısıler heralde 2 takımda hep yuvada gırıp cıkıor dıskıda deısım var kanat dusuk kuyruk dusuk ve sallanıyor ama popoda 1 takımda sıslık yok 1 takımda hafıf var daha olusturuyorlarmı baska bısımı var onu anlamadım

ıı maşallah ınsallah sapa saglam ıner yeme benım bı kus gene kendı kendıne ele alısdı ılgılenmedıgım halde kafesde durmuor bagırıor cıkarınca susuyor ozelıkle benı gorunce delırıo elıme alıorm elıme yem kusuo oynuo cok tatlı dıerk uslarda ısırmıorda 1 tane dişi olan paınted guzel ısırıo elımı cadı olcak bellı o :D
Ya bizimki yem kıracak kadar güçlenmemiş daha sıkıntı irda sabah baktım babada annede besliyor yuvaya girmiş yatıyor bakalım bir kaç gün ne gösterecek baba anne çiftlesti tekrar

nazları geçiyor bende nazlarını çekiyorum :) onlarda beni seviyorlar sağolsunlar :)
maşallah guzel bı ılıskınız var benım kuslar sadece mama gorunce elımde cıldırıor demıre yapısıor daha kapıyı acdıgım gıbı tabaga atlıorlar yoksa benı takmıorlar normalde menfaatlerı ıcın takıorlar :D

Ya bizimki yem kıracak kadar güçlenmemiş daha sıkıntı irda sabah baktım babada annede besliyor yuvaya girmiş yatıyor bakalım bir kaç gün ne gösterecek baba anne çiftlesti tekrar

ınsallah yem kırar kendını kurtarır yoksa sıkıntı anne tekrar yumurtlarsa yavruya zarar verır

Maşallah kardeşim ilerde bol bol bebe Almayı nasip etsin Mevlam İnşallah
rainbow dişi sanırım, alırken dedim çocuğa erkek ver diye ama onu verdi, problem değil büyüsünler de ikisine de eş yaparım, nedense dişi kuş bana daha iyi geliyor :)

bu aradaaaa 1 yıldır beklediğim çiftim sabah çiftleşti :) dişi sabah ceresi fena halde kahverengiyken kafasını suluğa soktu soktu çıkardı :D ilk kez böyle birşeye tanık oldum, ateşi nasıl başına vurduysa... sonra da çiftleştiler hem de 2 kez :)

maşallah guzel bı ılıskınız var benım kuslar sadece mama gorunce elımde cıldırıor demıre yapısıor daha kapıyı acdıgım gıbı tabaga atlıorlar yoksa benı takmıorlar normalde menfaatlerı ıcın takıorlar :D
o da güzel hiç takmasa daha kötü :)

rainbow dişi sanırım, alırken dedim çocuğa erkek ver diye ama onu verdi, problem değil büyüsünler de ikisine de eş yaparım, nedense dişi kuş bana daha iyi geliyor :)

bu aradaaaa 1 yıldır beklediğim çiftim sabah çiftleşti :) dişi sabah ceresi fena halde kahverengiyken kafasını suluğa soktu soktu çıkardı :D ilk kez böyle birşeye tanık oldum, ateşi nasıl başına vurduysa... sonra da çiftleştiler hem de 2 kez :)
holsun kardesım tez zamanda yumurtalarda gelır ınsallah :D
raınbowa albıno erkek al dısıde olsa erkekde olsa ıyı yavru alırsın bence :D

oda dogru ama :D benı harbı seven 2 yavrum var 1 ı dısı 1 erkek kendı yavrularım onlar sevıor sadece benı gonulden dıer kuslar menfaatcı :D
onları baş tacı edip diğerlerine de adamına göre muamele mi yapacaksınız yazık ya :)

Çift benekli bebişin uyku keyfiii :)

Ekli dosyalar

• 20180409_211708.jpg
    20180409_211708.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 8
Geri