Selçuk bey, az önce dışkı popoya yapışmıştı, temizledim. Ya okadar antibiyotik bana mısın demedi, ne yapsak bilemiyorum, bir türlü düzelemiyor. İshal mi değilmi yoksa başka birşey mi var, kaç ay oldu deliricem @Selçuk YÜKSEL
Ayça hanım zencefil kullanın " Bağırsak bozukluklarını giderir. İshali keser. " Soluğunun 3/1 ini suyla doldurup çay kaşığının 4/1 î kadar zencefil koyun 2 gün kalsın sonra normal suya dönün uygulamayı ara ara yapabilirsinizSelçuk bey, az önce dışkı popoya yapışmıştı, temizledim. Ya okadar antibiyotik bana mısın demedi, ne yapsak bilemiyorum, bir türlü düzelemiyor. İshal mi değilmi yoksa başka birşey mi var, kaç ay oldu deliricem @Selçuk YÜKSEL
Teşekkür ederim.Ayça hanım zencefil kullanın " Bağırsak bozukluklarını giderir. İshali keser. " Soluğunun 3/1 ini suyla doldurup çay kaşığının 4/1 î kadar zencefil koyun 2 gün kalsın sonra normal suya dönün uygulamayı ara ara yapabilirsiniz
rica ederim geçmiş olsunTeşekkür ederim.
Siz kullandınız mı zencefil vede işe yaradı mı kuşunuzdaAyça hanım zencefil kullanın " Bağırsak bozukluklarını giderir. İshali keser. " Soluğunun 3/1 ini suyla doldurup çay kaşığının 4/1 î kadar zencefil koyun 2 gün kalsın sonra normal suya dönün uygulamayı ara ara yapabilirsiniz
Kuşun durumunu Selçuk Yüksel hocamla birlikte takip ediyoruz. Dolayısıyla onun tavsiyelerinin dışına çıkmıyorum. Kuşun durumuna hakim olduğu için, bakteriyel bir durum olmadığını ve zencefilin bu gibi durumlarda fayda etmeyeceğini söyledi. Kuş zaten antibiyotik yüklemesinden çıktı. Şu anda dinlendiriyoruz.Siz kullandınız mı zencefil vede işe yaradı mı kuşunuzda
Sent from my SM-N900V using Tapatalk
Bence geç kalmadan üstatlara dışkı fotosu yollayın. Belki antibiyotik başlanır. Siz daha yolun başındaymışsınız çünkü. İlerlemesin. Geçmiş olsun.benim kuşun dışkısı da hep bole 10 gündür falan .Sanırım yapıları ole artık benimde cok cnmı sktı her sabah bakıyorum gene cıvık yeşil aynı sizdeki gibi .