Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Rica ederim. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.
Selçuk bey fotoları ekliyorum. Bu arada dışkı hep bembeyaz bir zarla kaplı ve bu defa siyaha yaklaşmış gibi geldi bana. Siz ne dersiniz?İshali geçmiş ama hastalık geçmemiş daha. Tedaviye devam edin. Doğru yoldayız. Aksatmadan 12 saatte bir bir damla damlatın ağzına tedavi duruma göre 7-10 gün arası sürecek.
Selçuk bey selamlar, flagy de 8. Günümüz. Dışkı paylaşın demiştiniz, yolluyorum bugünkü dışkı fotosunu.İshali geçmiş ama hastalık geçmemiş daha. Tedaviye devam edin. Doğru yoldayız. Aksatmadan 12 saatte bir bir damla damlatın ağzına tedavi duruma göre 7-10 gün arası sürecek.
Selçuk bey flagy de 10. Günümüz doldu. Bugünkü dışkılardan şu dikkatimi çekti. Ne olduğumu şaşırdım. Çok cıvık değil mi?Rica ederim. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.
Beyaz sirke de migrosta yoktu, biraz daha market gezeyim bariYa ne inatçı bir kuş veya hastalık diyeyim. Düzeldi, düzelecek gibi oluyor sonra bir dışkı yapıyor ki moral bozucu. 10. Gün dolduysa ilacı kesin artık. Suyuna beyaz sirke katın yarım suluğa 8 damla kadar. 3-4 gün gözlemleyip başka tedavi yapıp yapmayacağımıza karar verecez.
Selçuk bey beyaz sirke bulamadım. Elma sirkesi iş görür mü? Ne yapayım?Ya ne inatçı bir kuş veya hastalık diyeyim. Düzeldi, düzelecek gibi oluyor sonra bir dışkı yapıyor ki moral bozucu. 10. Gün dolduysa ilacı kesin artık. Suyuna beyaz sirke katın yarım suluğa 8 damla kadar. 3-4 gün gözlemleyip başka tedavi yapıp yapmayacağımıza karar verecez.
Vitamin sirke prebiyotik aynı suda olacak ozaman değil mi?İŞ görür sorun yok.
Son dışkılarEvet iki gün öyle sonrası vitamini kesin.
Az önceki moral bozucu dışkılarEvet iki gün öyle sonrası vitamini kesin.
Selçuk bey selamlar, bu sabahki dışkı fotolarını koyuyorum. Beyaz sirke ve prebiyotiğe devam ediyorum. Vitamini kestim.Evet iki gün öyle sonrası vitamini kesin.
Selçuk bey kafes fotosunu yolluyorum.Rica ederim. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.
Selçuk bey, bu bembeyaz kalın zarla kaplı dışkısı. Normalde yeşil dışkının ortası sadece beyaz kremsi bir yapıda olması gerekirken, şimdi bembeyaz kaplıTek dışkısı mı bu halde çok kez mi böyle yaptı ?