Bu arada largopen dışkıyı hiç değitirmedi. 10 gün kullandık.E coli sağlıklı hayvanın dışkısında da bir miktar gözlenir sayısı önemli. Beta streptecoc ise bakteriyel bir hastalıktır ve solunum yolunu etkiler. Largopen Solunum yolu hastalıklarını çözer ama E coliye etkisi nedir bilemiyorum. Flagyl şuruptan 12 saatte bir ağızdan bir damla 4 gün verin 4. günün sonunda dışkı paylaşın. Bu arada 3. gün kafesi ve tüm ekipmanlarını dezenfekte edin.
Selçuk bey merhaba, bugün flagynin 4. Günündeyiz. Cuma akşamı 1 damla ve diğer günler sabah-akşam 1 er damla ağızdan verdim. Dün de kafesi dezenfekte etmiştim. Bu sabahki dışkı görüntülerini de paylaşayım sizle hemen. Sizce durum nedir, doğru tedaviyi yakalayabildik mi?Suda çözündü mü ilaç tam karıştı mı ? bunlar önemli. Benim ağızdan damlatın dememdeki amaç yeterli dozda aldığından emin olmak... Neyse önemli değil. Siz 3-4 gün flagyl den sonra gelişmeleri yazın.
Evet hergün dediğiniz gibi çeyrek suluğa 1 pirinç tanesi kadar kaynatılıp soğumuş suya koyuyorum. Bu arada veterineri flagy yi 7 güne tamamlayalım dedi, siz ne dersiniz?Suyuna probiyotik katıyor musunuz ??
Pardon üstte yazdığınızı yeni gördüm.Evet hergün dediğiniz gibi çeyrek suluğa 1 pirinç tanesi kadar kaynatılıp soğumuş suya koyuyorum. Bu arada veterineri flagy yi 7 güne tamamlayalım dedi, siz ne dersiniz?
Çok teşekkürler, bu forumda bu kadar bilgili birini beklemiyordum doğrusu. Tecrübenizden feyz alabildiğimiz için çok teşekkür ederim. Artık korkum ve tedirginliğim kalmadı sayenizde☺İshali geçmiş ama hastalık geçmemiş daha. Tedaviye devam edin. Doğru yoldayız. Aksatmadan 12 saatte bir bir damla damlatın ağzına tedavi duruma göre 7-10 gün arası sürecek.