Tamamdır teşekkürler triflucan kullanırken suya ekleyebilir miyim bunu da?Yarım suluğa yarım mercimek tanesi kadar her katarak verin. Diğer kuşlara da verebilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler triflucan kullanırken suya ekleyebilir miyim bunu da?Yarım suluğa yarım mercimek tanesi kadar her katarak verin. Diğer kuşlara da verebilirsiniz.
Sorun olmaz aslında ama her ihtimale karşı tedavi bitimini bekleyin.Tamamdır teşekkürler triflucan kullanırken suya ekleyebilir miyim bunu da?
Tamamdır sizce büyük dışkı neden oluyor bazen leke bırakabiliyor da çok olmuyor ama ve hala tüy döneminde bu kadar uzun olması normal miSorun olmaz aslında ama her ihtimale karşı tedavi bitimini bekleyin.
Kuşta karaciğer problemi olma ihtimali var maalesef. Ama emin olmadığım için yazıp endişelendirmek istememiştim. Takip edelim dışkıları her gün atın. Jel kıvamında siyaha yakın dışkı oldu mu hiç ? Veya dışkıda siyah tabecikler oldu mu ?Tamamdır sizce büyük dışkı neden oluyor bazen leke bırakabiliyor da çok olmuyor ama ve hala tüy döneminde bu kadar uzun olması normal mi
Umarım öyle değildirKuşta karaciğer problemi olma ihtimali var maalesef. Ama emin olmadığım için yazıp endişelendirmek istememiştim. Takip edelim dışkıları her gün atın. Jel kıvamında siyaha yakın dışkı oldu mu hiç ? Veya dışkıda siyah tabecikler oldu mu ?
Evet eş kuşlar triflucan ve flagly kullandık flagly 7 gün kullandık triflucanın ise son 2 günü kaldı 12. GünüTedavi gören kuş dimi bahsettiğimiz ? Tedavinin kaçıncı günü ?
Probiyotik katıyorsunuz dimi ilaçlı suya ?Evet eş kuşlar triflucan ve flagly kullandık flagly 7 gün kullandık triflucanın ise son 2 günü kaldı 12. Günü
Selçuk bey bugün triflucanın 7. Günü kuşlarda dışkı sorunu (sadece dişi olan) haricinde herhangi bir hastalık belirtisi gözükmüyor. Şimdi ne yapmalıyım? Dişi kuşun dışkısının rengi bugün biraz farklıydı daha iyi takip etmek için kuşları ayırdım.Kuşta karaciğer problemi olma ihtimali var maalesef. Ama emin olmadığım için yazıp endişelendirmek istememiştim. Takip edelim dışkıları her gün atın. Jel kıvamında siyaha yakın dışkı oldu mu hiç ? Veya dışkıda siyah tabecikler oldu mu ?
Hayır yemediler yem birde versele laga colombine toz vardı kafesteBugün tohum dışında birşey yediler mi ? Bulundukları odada tırtıkladıkları herhangi birşey var mı ?
Colomnine yi fazla yedi mi ona dikkat ettiniz miHayır yemediler yem birde versele laga colombine toz vardı kafeste
Yok hayır hiç dikkat etmedim bugün evde de değildim bir süre o yüzden pek dikkat edemedimColomnine yi fazla yedi mi ona dikkat ettiniz mi
Dışkı rengi değişik ya colombine fazla tüketti yada sindirimle alakalı bir sorun var. Size prozim plus almanızı öneririm sizin kuşlarda genel bir sindirim sorunu var. Karaciğer biraz yetersiz iş yapıyor gibi sanki. Tabi sadece bugünlü dışkıları görüp yorum yapmak yanlış olur her gün dışkı paylaşın ve ayrı kalsınlar bir süre. Düzenli takip için.Yok hayır hiç dikkat etmedim bugün evde de değildim bir süre o yüzden pek dikkat edemedim
Şuan ki dışkısı da bu şekildeDışkı rengi değişik ya colombine fazla tüketti yada sindirimle alakalı bir sorun var. Size prozim plus almanızı öneririm sizin kuşlarda genel bir sindirim sorunu var. Karaciğer biraz yetersiz iş yapıyor gibi sanki. Tabi sadece bugünlü dışkıları görüp yorum yapmak yanlış olur her gün dışkı paylaşın ve ayrı kalsınlar bir süre. Düzenli takip için.
İlaçlar bugün bitti yarın sedochol kullansam karaciğer için faydası olur muDışkı rengi değişik ya colombine fazla tüketti yada sindirimle alakalı bir sorun var. Size prozim plus almanızı öneririm sizin kuşlarda genel bir sindirim sorunu var. Karaciğer biraz yetersiz iş yapıyor gibi sanki. Tabi sadece bugünlü dışkıları görüp yorum yapmak yanlış olur her gün dışkı paylaşın ve ayrı kalsınlar bir süre. Düzenli takip için.
Kullan mutlaka. Yarım suluğa 15 damla ile başlaİlaçlar bugün bitti yarın sedochol kullansam karaciğer için faydası olur mu
Probiyotik ekleyim mi pekiKullan mutlaka. Yarım suluğa 15 damla ile başla