Muhabbet kuşum hasta kanatları ve kuyruğu titriyor

Tamamdır sizce büyük dışkı neden oluyor bazen leke bırakabiliyor da çok olmuyor ama ve hala tüy döneminde bu kadar uzun olması normal mi
Kuşta karaciğer problemi olma ihtimali var maalesef. Ama emin olmadığım için yazıp endişelendirmek istememiştim. Takip edelim dışkıları her gün atın. Jel kıvamında siyaha yakın dışkı oldu mu hiç ? Veya dışkıda siyah tabecikler oldu mu ?

Kuşta karaciğer problemi olma ihtimali var maalesef. Ama emin olmadığım için yazıp endişelendirmek istememiştim. Takip edelim dışkıları her gün atın. Jel kıvamında siyaha yakın dışkı oldu mu hiç ? Veya dışkıda siyah tabecikler oldu mu ?
Umarım öyle değildir 😔 hayır öyle bi dışkı hiç olmadı genelde büyük ve yeşil oluyor kuruyunca siyah oluyor sanırım.şimdi baktığımda her zmankinden farklı bi dışkı gördüm fotoğrafını ekleyeceğim.

Selçuk bey bugün triflucanın 7. Günü kuşlarda dışkı sorunu (sadece dişi olan) haricinde herhangi bir hastalık belirtisi gözükmüyor. Şimdi ne yapmalıyım? Dişi kuşun dışkısının rengi bugün biraz farklıydı daha iyi takip etmek için kuşları ayırdım.
Dişi kuş;

Erkek kuş ;

Bugün tohum dışında birşey yediler mi ? Bulundukları odada tırtıkladıkları herhangi birşey var mı ?

Yok hayır hiç dikkat etmedim bugün evde de değildim bir süre o yüzden pek dikkat edemedim
Dışkı rengi değişik ya colombine fazla tüketti yada sindirimle alakalı bir sorun var. Size prozim plus almanızı öneririm sizin kuşlarda genel bir sindirim sorunu var. Karaciğer biraz yetersiz iş yapıyor gibi sanki. Tabi sadece bugünlü dışkıları görüp yorum yapmak yanlış olur her gün dışkı paylaşın ve ayrı kalsınlar bir süre. Düzenli takip için.

Dışkı rengi değişik ya colombine fazla tüketti yada sindirimle alakalı bir sorun var. Size prozim plus almanızı öneririm sizin kuşlarda genel bir sindirim sorunu var. Karaciğer biraz yetersiz iş yapıyor gibi sanki. Tabi sadece bugünlü dışkıları görüp yorum yapmak yanlış olur her gün dışkı paylaşın ve ayrı kalsınlar bir süre. Düzenli takip için.
Şuan ki dışkısı da bu şekilde
https://hizliresim.com/4m66x5m
dediğiniz ürünü hemen almaya çalışırım. Colombineyi fazla tükettiğini sanmıyorum çok ilgisi yok çünkü. Bu süreçte kafesten dışarı çıkarmalı mıyım gün içinde?

İlaçlar bugün bitti yarın sedochol kullansam karaciğer için faydası olur mu

Geri