Muhabbet kuşum hasta kanatları ve kuyruğu titriyor

Siz görmeden içmiş de olabilirler..
Hasta olan kuşun dışkısı bugün yine biraz kuru ve küçük küçüktü ve tüylerine yapışmıştı ama kuru bi şekilde. kabızlık var yine sanırım bugün biraz halsiz gözüküyordu .birde tekrar 30 gram çıktı bugün. 32 olmuştu oysaki 😔 kalp atışı şuan daha da düzeldi daha da iyi uçuyor artık. Kabızlık için herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu? Birde kanadının birini yukarda tutuyor onun sebebi sizce ne olabilir? ( şuan sadece probiyotik ve ingiliz tuzu katıyorum suyuna )

Evet ingiliz tuzu gerçekten de kalp atışlarını düzeltmiş. İngiliz tuzunun dozunu yarı oranda azaltarak katmaya devam edin. Probiyotikle birlikte.

Evet ingiliz tuzu gerçekten de kalp atışlarını düzeltmiş. İngiliz tuzunun dozunu yarı oranda azaltarak katmaya devam edin. Probiyotikle birlikte.
Baya toparladı gibi hareketleri falan oldukça arttı kilo almaya da başlamıştı aslında ama tekrardan 30 gram çıktı bugün. zamanla toparlayacak inşallah sizin sayenizde .tuza Kaç gün devam etmeliyim ?

Onlara flagyle ve triflucan başlamıştık yanlış hatırlamadıysam 7 gün ikili sonraki 7 gün sadece triflucan

Onlara flagyle ve triflucan başlamıştık yanlış hatırlamadıysam 7 gün ikili sonraki 7 gün sadece triflucan
Tamamdır teşekkürler. Normalde iyi anlaşan kuşlardı fakat şuan dişi sürekli erkek kuşu gagalıyor . Su içmesine izin vermiyor aynı tüneğe geldiği zaman gagalıyor biz kafese yaklaştığımız zaman bile hemen onu gagalıyor . Gagalaması zarar verecek şekilde olmuyor bi iki gaga atıyor sadece gitsin diye birde suya yaklaşmasına izin vermiyor hasta olmadan önce böyle değildi sizce ayırmalı mıyım yoksa aynı kafeste kalmaya devam etsinler mi

Selçuk bey tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın eski hasta olan mavi kuş 2 gündür uyuması kabarması artmaya başladı ve kendi tüylerini temizlerken değişik bir ses çıkarmaya başladı ve bunu çok sık yapıyor ingiliz tuzu ve probiyotik kullanıyorum şuan sadece

Bu kuş böbreğinde kist tespit edilen kuştu değil mi ?

Geri