Muhabbet kuşum çok hasta

Peki bizden ona grip geçmiş olabilir mi ben 2 hafta önce inanılmaz hastaydım kajuda hep yanımdaydı klamidya değilde başka bir hastalık olabilir mi bizden ona geçen
O ihtimal düşük biraz. Çünkü kuştaki belirttiler klamidya hastalığını işaret ediyor. Basit bir enfeksiyon olsa 5 günde geçerdi.

Bugün rahat yem yemesi dolven sayesinde olabilir. Bıynu ağrımıyor diye rahat uzanmıştır yemliğe

Ğ
Klamidya hastalığının belirtilerine bakın ve kajununkiyle karşılaştırın.
Göz akıntısı vs denmiş ishal o tarz şeyler yok halsizlik ve solunum problemleri diyor oda her hastalıkta hemen hemen var
Çeyrek suluğa 6 damla dolven katın yarından itibaren. Az da olsa rahatlatır onu. Antibiyotiği de suya katabilirsiniz. Temas etmemek adına.
Olur katarım ama zaten su içmiyor antibiyotiği suya katarsam hiç içmez damlayla devam etsem daha iyi olur. Bu arada az önce ağzını açıp kapattı ve kafasını salladı biraz

Su içmiyorsa ağızdan devam edeceksiniz mecbur. Umarım klamidya değildir. Hatta emin olmak için Hayvan hastanesinde test yaptırabilirsiniz..

Su içmiyorsa ağızdan devam edeceksiniz mecbur. Umarım klamidya değildir. Hatta emin olmak için Hayvan hastanesinde test yaptırabilirsiniz..
Hayvan hastanesinin yorumları çok kötü antibiyotiği bitsin başka veteriner buldum ona görürücem. Youtubeda bir beyfendi video çekmiş bununla alakalı akıntı vs demiş kajuda yok umarım başka bir şeydir

Geri