Muhabbet kuşum çok hasta

Bence sizde bitkaç gündür var ve kuluçka süresi doldu aktifleşti. Allahtan kajuya bulaşma ihtimali yok.
Bu halde bile aklım hala onda alarm kurdum kafamı kaldıramıyorum antibiyotiğini vericem bugün sanki biraz daha iyi kur falan yaptı elime şimdi yine huysuz modda ama yem yemeside arttı gibi antibiyotiğe devam etmeli miyim

Geçmiş olsun. Ada çayı,ıhlamur çayı vs tüketin. Probiyotik kullanın veyahut probiyotikli ev yoğurdu yapıp yiyin. Odanızda temiz hava olsun. Evinize lavanta bitkisi alıp koyabilirsiniz, lavanta havayı temizleyen bir bitkidir 👍🏻
Oda nemlendirici makineniz varsa içine birkaç damla lavanta yağı da damlatabilirsiniz. Bu süreçte zaten evden çıkmayın istirahat edin. Sen yine de kuşa maskesiz yaklaşma. 👍🏻

Geçmiş olsun. Ada çayı,ıhlamur çayı vs tüketin. Probiyotik kullanın veyahut probiyotikli ev yoğurdu yapıp yiyin. Odanızda temiz hava olsun. Evinize lavanta bitkisi alıp koyabilirsiniz, lavanta havayı temizleyen bir bitkidir 👍🏻
Oda nemlendirici makineniz varsa içine birkaç damla lavanta yağı da damlatabilirsiniz. Bu süreçte zaten evden çıkmayın istirahat edin. Sen yine de kuşa maskesiz yaklaşma. 👍🏻
Çok teşekkür ederim yapmaya çalışıyorum. Lavanta yağı aldım onu hava nemlendiricime damlatıyorum. Kaju daha iyi hala ağzı açık kafeste duruyor ama yem yemesi vs arttı. Daha sık uçuyor

Geri