Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Tedavi amaçlı değil rahatlatma amaçlı kullanıyoruz ağrı kesiciyi. Boğazında ağrı var çünkü
Şu an daha iyi hafif konuşuyorEvet damlatın ve 1 saat sonra kafesteyken videosunu çekin
Selçuk bey entrobac 3 gündür kullanıyordum dün ara verdim bugün gerwit damlattım 50 ml 5 damla olacak şekilde 1 gün aradan sonra entrobaca devam etmeli miyim antibiyotik almaya devam edicek muhtemelenTedavi amaçlı değil rahatlatma amaçlı kullanıyoruz ağrı kesiciyi. Boğazında ağrı var çünkü
Tamam o halde yarın entrobac koyuyorum yineAra vermeden probiyıtiğe devam![]()
TabiBir videosunu paylaşır mısınız
https://streamable.com/b15qxh Bu şekilde kuyruğu titriyor neden oluyor böyleBir videosunu paylaşır mısınız
Biraz daha azalttı aşağı eğmeyi kafayı dışarıda durunca ötüyor bazen yem yemesi bugün düne göre cok daha iyi cok azaltmıştı yem yemeyi şimdi özellikle gidip yiyor ama sanırım kafeste yerken zorlanıyor dengeden dolayı uçmasında vs sorun yok ama hala ağzı açık bir şekilde kafesi tutarak uyuyor ve dengesini sağlayamıyor sizce ne zaman iyi olurBoyun uzatma olayı azalmış mı bana mı öyle geldi. Kuyruğun sekmesi denge sağlamaya çalışıyor sanırım boynunu uzatma pozisyonu yakalamaya çalışıyor. Genel halinden bahsedin biraz tedavi sürecinde neler değişti ?
Dediğim gibi evet ufak gelişmeler var ama daha çok yolumuz var çok soğuk davranıyor bana bile normalde beni görünce aşkım diyerek çıldırıyordu3-4 güne bayağı fark eder. Ama tam iyileşmesi uzun sürecektir maalesef.
Estağfurullah elimden geldiğince yardımcı olurum. Evet maalesef ki zorlu bir hastalık. Bu süreci birlikte yürürüz merak etmeyinDediğim gibi evet ufak gelişmeler var ama daha çok yolumuz var çok soğuk davranıyor bana bile normalde beni görünce aşkım diyerek çıldırıyordusizi rahatsız edicem bu süreçte şimdiden kusura bakmayın
![]()
Çok sağolun ne kadar teşekkür etsem az iyi akşamlar diliyorumEstağfurullah elimden geldiğince yardımcı olurum. Evet maalesef ki zorlu bir hastalık. Bu süreci birlikte yürürüz merak etmeyin![]()
Selçuk bey az önce parmağıma aldım ayakları ile kavrayamıyor parmağımı bunun nedeni nedir ayaklarını sürekli böyle yapıyor https://hizliresim.com/d2d9i4a antibiyotikten böyle bir şey olur mu acaba ?Rica ederim iyi akşamlar.
Yani solunum sıkıntısı sandık ama acaba ayağıyla mı ilgili bir sorun var bilemedim ki yoksa solunum sıkıntısından gücü mü yok ne diyorsunuRica ederim iyi akşamlar.
Kuşun sorunu ayaklarıyla alakalı değil. Solunum yolu enfeksiyonu var. Ama dirençli bir hastalık denk gelmiş maaleaef size. Tedavisi uzun soluklu olacak.Yani solunum sıkıntısı sandık ama acaba ayağıyla mı ilgili bir sorun var bilemedim ki yoksa solunum sıkıntısından gücü mü yok ne diyorsunu
Tamam bende ayağı mı sorun diye düşündüm sağolunKuşun sorunu ayaklarıyla alakalı değil. Solunum yolu enfeksiyonu var. Ama dirençli bir hastalık denk gelmiş maaleaef size. Tedavisi uzun soluklu olacak.
Kuş boynunu uzatmak istediği için pozisyon almaya çalışıyor tünekte ve dengesini sağlamaya çalışıyor. Gördüğüm kadarıyla ilk günlere göre bayağı gelişme var.Tamam bende ayağı mı sorun diye düşündüm sağolun![]()