Muhabbet kuşum çok hasta

Tedavi amaçlı değil rahatlatma amaçlı kullanıyoruz ağrı kesiciyi. Boğazında ağrı var çünkü

Boyun uzatma olayı azalmış mı bana mı öyle geldi. Kuyruğun sekmesi denge sağlamaya çalışmasından büyük ihyimalle bir ihtimal boynunu uzatma pozisyonu yakalamaya çalışıyor. Genel halinden bahsedin biraz tedavi sürecinde neler değişti ?

Boyun uzatma olayı azalmış mı bana mı öyle geldi. Kuyruğun sekmesi denge sağlamaya çalışıyor sanırım boynunu uzatma pozisyonu yakalamaya çalışıyor. Genel halinden bahsedin biraz tedavi sürecinde neler değişti ?
Biraz daha azalttı aşağı eğmeyi kafayı dışarıda durunca ötüyor bazen yem yemesi bugün düne göre cok daha iyi cok azaltmıştı yem yemeyi şimdi özellikle gidip yiyor ama sanırım kafeste yerken zorlanıyor dengeden dolayı uçmasında vs sorun yok ama hala ağzı açık bir şekilde kafesi tutarak uyuyor ve dengesini sağlayamıyor sizce ne zaman iyi olur

Dediğim gibi evet ufak gelişmeler var ama daha çok yolumuz var çok soğuk davranıyor bana bile normalde beni görünce aşkım diyerek çıldırıyordu :( sizi rahatsız edicem bu süreçte şimdiden kusura bakmayın 🙏🏻
Estağfurullah elimden geldiğince yardımcı olurum. Evet maalesef ki zorlu bir hastalık. Bu süreci birlikte yürürüz merak etmeyin 👍

Yani solunum sıkıntısı sandık ama acaba ayağıyla mı ilgili bir sorun var bilemedim ki yoksa solunum sıkıntısından gücü mü yok ne diyorsunu
Kuşun sorunu ayaklarıyla alakalı değil. Solunum yolu enfeksiyonu var. Ama dirençli bir hastalık denk gelmiş maaleaef size. Tedavisi uzun soluklu olacak.

Geri