Muhabbet kuşum çok hasta

Ne kadar yediğini mutlaka öğren. Azıcık yiyorsa onu yemeden sayma. 1 tatlı kaşığı yemin ne kadarını yiyecek ona göre gözlemle.
Tır
Dışkı normal görünüyor. Kuş da kendisini kaşıyor tüye girmiş ya,bu dönemde masaj rahatlatır onları ve kaşınırlar sık sık.
Anormal durum görmedim duruş şekli hariç
Evet kafasını kaşıyınca rahatlıyor bir an felç falan geçiriyor sandım

Boğazdaki ağrıdan yapıyor bu tarz hareketleri. Neden şimdi değil de akşam vereceksiniz dolveni ? Şimdi verin.

Annem getiriyor çünkü 1 saat sonra evde olur ona aldırdım ve size bir şey daha danışmak istiyorum bu avcılar hayvan polikliniği hakkında pek iyi yorum yapmamışlar bir bilginiz var mı
Valla sorumluluk almak istememekle birlikte. Ben şuan herhangi bir yere götürmenizi önermiyorum. Kimse sihirliği değneğini masaya vurup kuşu iyileştiremez sonıçta. Onlarda antibiyotik önereceklerdir. Başka ne yapabilirler ki ? Kuşa o stresi ve soğuğu yaşatmayın derim zaten enerjiye ihtiyacı var şuanda. Ama ileride keşke götürseydim diyecekseniz götürün içiniz rahatlasın.

Sizin kuşun hastalığı uzun soluklu tedavi gerektiren bir hastalık. Baytrile günde 2 doz olarak devam edin. Yuttuğundan emin olun 👍 Bitince doksisiklin etken maddeli ilaca başlarsınız. 1 aydan fazla sürecek bir tedavi süreci var.

Valla sorumluluk almak istememekle birlikte. Ben şuan herhangi bir yere götürmenizi önermiyorum. Kimse sihirliği değneğini masaya vurup kuşu iyileştiremez sonıçta. Onlarda antibiyotik önereceklerdir. Başka ne yapabilirler ki ? Kuşa o stresi ve soğuğu yaşatmayın derim zaten enerjiye ihtiyacı var şuanda. Ama ileride keşke götürseydim diyecekseniz götürün içiniz rahatlasın.

Sizin kuşun hastalığı uzun soluklu tedavi gerektiren bir hastalık. Baytrile günde 2 doz olarak devam edin. Yuttuğundan emin olun 👍 Bitince doksisiklin etken maddeli ilaca başlarsınız. 1 aydan fazla sürecek bir tedavi süreci var.
Tamam çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ister istemez düşünüyorum bebeğime çok düşkünüm elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum :( Bu şekilde devam edelim o halde ilacı ağzına damlatırken çok zorlanıyorum ağzını su içmiş gibi yapıyor herhalde yutuyor 🙏🏻🙏🏻

Az önce müzik açtım yine konuşmaya başladı aşkım aşkım babacık diyor galiba iyi geliyor ilaçlar

Geri