Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Tedavinin kaçıncı günü ? Dışkılar kötülemeye başlamış tekrar
Tam 2 sinde başladık hocam tedaviye. Şuan dışkılar tekrar düzeldi gibi. Salona koyunca daha iyi, yem yiyor (sadece aspur yiyor, diğerlerine ellemiyor) ve daha hareketli. Odasını değiştircez o odada belki de stresten öyle oluyor galiba tek kaldığı için.Tedavinin kaçıncı günü ? Dışkılar kötülemeye başlamış tekrar
Olabilir odasını değişin mutlaka. Eğer mutlaka yankız kalacağı odaya almak istiyorsanız toparladıktan sonra ne yapmanız gerektiğini söyylerim ama önce toparlamalı.Tam 2 sinde başladık hocam tedaviye. Şuan dışkılar tekrar düzeldi gibi. Salona koyunca daha iyi, yem yiyor (sadece aspur yiyor, diğerlerine ellemiyor) ve daha hareketli. Odasını değiştircez o odada belki de stresten öyle oluyor galiba tek kaldığı için.
Mamayı biraz fazla vermek dışkıyı o hale getirir mi peki? Son verişimde yem yesin diye az verdim, biraz daha iyi şuan mesela.
Ayrıca biraz uçması iyi gelir mi? Kendisini yormasın diye uçmuyor 1 haftadır.
@BeautiBird Takipteyim hocam şuan daha iyi dışkısı, o sıkıntılı halleri tekrar olursa götürürüm.
Edit: Güncel dışkısı şöyle; https://hizliresim.com/k48eio8
O odada bir sıkıntı var sanırım çözemedim dışkıyla nasıl bir ilişki var ama diğer odaya götürünce hem yem yemesi artıyor, hem dışkısı falan da düzeliyor. Sıcaklık falan aynı halbuki, yalnız kaldığı için stres falan oluyor olabilir mi?
Tamamdır hocam. Suyuna probiyotik kattım ama içmedi. Şırıngayla içirmek için nasıl dozlayabilirim bunu? Probiyotik alamıyor hayvan.Olabilir odasını değişin mutlaka. Eğer mutlaka yankız kalacağı odaya almak istiyorsanız toparladıktan sonra ne yapmanız gerektiğini söyylerim ama önce toparlamalı.
Mamayı azalttım hocam ama halen içmiyor. Bu arada damlalı değil, toz şeklinde probiyotik. Röhnfried entrobac probiyotik kullanıyorum. Bunu nasıl dozlayabilirim?1 ml suya 1 damla katıp içirebilirsiniz. Ama içmeyevektir. Mama ile mi besliyorsunuz neden su içmiyor ?
Kaç ml mama veriyorsunuz? Mamayı sıcak vermiyorsunuz dimi? Mamanın hepsini birden mi veriyorsunuz yoksa azar azar mı? Aparatı sokarken dikkat edin.Mamayı azalttım hocam ama halen içmiyor. Bu arada damlalı değil, toz şeklinde probiyotik. Röhnfried entrobac probiyotik kullanıyorum. Bunu nasıl dozlayabilirim?
Bu arada hocam mama yedirirken diline ya da ağzına zarar mı verdim bilmyiorum ama yem yemesi çok uzun ve tuhaf sürüyor. Yani yiyor ama birazının iç kısmı yemliğe düşüyor falan. Ayrıca sesi kısık ve sadece cik cik diye tek seferlik ötebiliyor, uzun ötemiyor. Bunlar şuan normal mi? Onun dışında dışkısı falan fena değil, bugün biraz uçtu ve bayağı enerjikti, zor koydum geri.
Hocam bugün sabah 1,5 akşam pek yem yemeyince de 1,5 dan biraz az verdim ama ben verdikten sonra iştaha geldi ve baya yem yedi nedense. Yavaş yavaş basıyorum ve çok sıcak değil, ılık denebilir. Zaten istesemde sıcak veremem hemen soğuyor.Kaç ml mama veriyorsunuz? Mamayı sıcak vermiyorsunuz dimi? Mamanın hepsini birden mi veriyorsunuz yoksa azar azar mı? Aparatı sokarken dikkat edin.