Mama ve ilaç problemlerini çözdüm diyebilirim, alıştım sanırım artık rahatça hallediyorum içirme işini falan. Mama yumuşak olduğu için kursağında halen kalıp kalmadığını anlayamıyorum pek sadece, yani kalmışsa da çok kalmıştır çünkü mamayı verince kursağı yeterli miktarda şişiyor. Kursağında önceki verdiğimden kalırda kursak mantarına sebebiyet veririm diye korkuyorum. Pinpirikliyim bu kuş konusunda biraz. Bugün daldarı da alırım o halde, yukarda duruyor yanına asarım, zaten yerse direkt aşağıya dökülür.
Yeme ve suya da başlamadı hocam gördüğüm kadarıyla. Bazen aşağıdaki tüneğe iniyor, yem için mi iniyor bilmiyorum ama yandan yeme geçmiyor. Suyu da sık sık içiriyorum susuz kalmasın diye. Kendi içtiğini ve yediğini görene kadar devam edeceğim bu şekilde.
B vitamini katmıştım dün suyuna mesela, içmemiş. Bugün enjektörle içirsem biraz ağır mı gelir?
Edit: Az önce şöyle dışkılamış. Avicare digestive verip mamasını yedirmiştim 1 saat kadar önce. Sindirmemiş gibi yumurtayı.
https://hizliresim.com/gs989es Tek tük dışkısında turunca renkler oluyordu. Acaba çok mu sıvı veriyorumda sindiremeden atıyor hayvan? Kabuksuz mamayı zaten katıyorum sadece kabuksuz mamadan da yapabilirim mamasını.