Muhabbet Kuşum Çok halsiz ve Siyah Dışkılıyor

Elle besleme mamasına devam edin. Su vermenize gerek yok mamadan su alır zaten. Ayrıca ilacını da mamayla birlikte verin en azından antibiyotiğini..

Elle besleme mamasına devam edin. Su vermenize gerek yok mamadan su alır zaten. Ayrıca ilacını da mamayla birlikte verin en azından antibiyotiğini..
Tamam hocam antibiyotiğini katabilirim mamaya. Kendi yeme inmiş, birazını aşağıya dökmüş yem ama kabuk yoktu yiyememiş. Kritik süreci atlattık sanırım, rahatladım biraz. Henüz tam iyileşmedi tabii.

Tamam hocam antibiyotiğini katabilirim mamaya. Kendi yeme inmiş, birazını aşağıya dökmüş yem ama kabuk yoktu yiyememiş. Kritik süreci atlattık sanırım, rahatladım biraz. Henüz tam iyileşmedi tabii.
Mamayı çok hazırlamayıp 1 damla ilacın tamamanı içtiğinden emin olun. Sonra gerekirse biraz daha mama verirsiniz.

@Selçuk YÜKSEL

Hocam durumu daha iyi, hafiften bıcırdıyor azda olsa ve yeme indi akşam. Kafesten çıkmak bile istedi hızlı hızlı sağ sol yaparak ama dışkıları pek iyi gözükmüyor.

2. fotoda dışkısında halen kan var, bugün ilk oldu bu gördüğüm. Dışkının yan tarafı da sulu. Onun dışında ekstra su vermememe rağmen bazen sadece işiyor su gibi. Şuanki durumuna göre bunlar normal mi?

İlaç işe yarıyor gibi görünüyor zamanla daha da düzelecek büyük ihtimalle 3 gün sonra tam düzelmiş olur diye düşünüyorum.

Geri