Muhabbet Kuşu Hastalık

Trifuculana tekrar başlamalısınız ama umarım direnç gelişmemiştir. İşte böyle kafanıza göre ilacı keserseniz böyle açmaza gireriz...
Neyse triflucan'ı 10 gün daha kullanın. 3. Günden itibaren probiyıtik de katmaya başlayın. Tedavi süresince ferrozinc vermeyin. Suyu ikş kez taze hazırlayın ama her hazırlama öncesi 3 saat kadar susasın. Dışarıda temiz suya ulaşamamasına dikkat edin.

Merhaba hayırlı günler. İki gündür kuşun durumu kötü maalesef cuma günü kustu ve 20ye yakın yem çıkardı hiç bu kadar olmamıştı hemen veterinere gittim anlattım durumu başka yem aldım. pazartesi haberleşelim getirin dedi. Tüyleri kabarık ve inanılmaz derecede kanat titretiyor ilacı veriyoruz ve yem yemeyi neredeyse kesti yarın götürüp bir kez daha şansımızı deneyeceğiz gerisi nasip..

Veteriner kan alabiliriz ya da kursağından bir şey alıp laboratuvara göndeririz dedi ama 3-4 bin gibi bir fiyattan bahsediliyor maddi gücüm yeter mi bilmiyorum.. yaptırabilsem iyi olur gidince konuşacağım

Bir de veteriner verdiğiniz ilaçlar suda etkisini kaybeder dedi truflucandan için yine koyuyoruz ama direkt damlatmak daha mı mantıklı?

Geri