bence %90 erkekMerhaba arkadaşlar cinsiyeti nedir? Daha çok küçük ama bana erkek gibi geliyor.
Yaşını bilmiyorum ama bu cins muhabbet kuşları zaten büyük ihtimal dişi olur. Burun delik etrafı beyaz ve seninki de dişiAlalı yaklaşık 3 hafta oldu yaşı ve cinsiyeti nedir acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 44480 FotoğraflarEkli dosyayı görüntüle 44481
Bakar bakar kardeşim ümit abi@umitFB valla abi benimki de bi üstünde bakarsan çok sevinirim![]()
Foto yok hocambu genc kardesimizin cinsiyeti nedir arkadaslar.
Ekli dosyayı görüntüle 44696Ekli dosyayı görüntüle 44697Ekli dosyayı görüntüle 44698Ekli dosyayı görüntüle 44699
foto varda gec yukleniyo hocamFoto yok hocam
Hala yüklenmedifoto varda gec yukleniyo hocam
şimdi oldu mu acababu genc kardesimizin cinsiyeti nedir arkadaslar.Ekli dosyayı görüntüle 44696Ekli dosyayı görüntüle 44697Ekli dosyayı görüntüle 44698Ekli dosyayı görüntüle 44699
Ailemizin yeni üyesi 1.5 aylık erkek diye aldık ama türü nedir sanırım jumbo demişti aldığım kişi @umitFB abi sende bi bakarmısın rica etsem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar kuşumu alalı 2 hafta oldu cinsiyeti dişi, yaşı kaç acaba cevaplanırsa çok sevinirim rainbow yavru muhabbet kuşu
Tam olarak bendeki anne/baba ırkları öğrenmek istiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu genc kardesimizin cinsiyeti nedir arkadaslar.Ekli dosyayı görüntüle 44696Ekli dosyayı görüntüle 44697Ekli dosyayı görüntüle 44698Ekli dosyayı görüntüle 44699
saol levent abi eyv.Bu kardeşimizin cinsiyeti dişi.
Abim çok sağol 4 aylık tır dimi daha fazla değildir yavru bide sanırım teşekkürlerCinsiyeti dişi. 4 aylık var. Rainbow.
(Fotoğraf çekerken kamerayı pencereye doğru tutmayın. Işık kaynağını arkanıza almanız gerek.)