Kuşumu pethshoptan aldım bugün.Satıcı jumbo kırığı ve 45 günlük erkek olduğunu söyledi burun deliklerinin beyaz olması beni şüphelendirdi sizlerin görüşlerini bekliyorum.
Edit: Dükkana tekrar gidip üreticisiyle konuştum 100% erkek olduğunu idda etti erkek çıkmassa geri getir erkek yavru veririz dedi.
Maşaallah ama nedense bana da dişi gibi geldi 1 aya netleşir ayrıca jumbo kırığı olduğunu düşünmüyorumKuşumu pethshoptan aldım bugün.Satıcı jumbo kırığı ve 45 günlük erkek olduğunu söyledi burun deliklerinin beyaz olması beni şüphelendirdi sizlerin görüşlerini bekliyorum.
Edit: Dükkana tekrar gidip üreticisiyle konuştum 100% erkek olduğunu idda etti erkek çıkmassa geri getir erkek yavru veririz dedi.
Erkek. İhtimalki jumbo yalnız bana daha çok kırık gibi geldi. MaşallahBununda cinsiyeti ve ırkı hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 43507Ekli dosyayı görüntüle 43508
Çiftleşirlermi bilemiyorum mavi olanı mı yeni aldınız o genç 5 6 aylık gibi diğeri 1 yaş civarı.Arkadaşlar benim dişi kuşumun eşi öldü bende yeni erkek kuş aldım ama hep dişi kuş onu gagalıyo ne yapmalıyım bide yaşlarını bilmiyorum söylerseniz sevinirim ve çiftleşirlermEkli dosyayı görüntüle 43700Ekli dosyayı görüntüle 43701
Erkek 2 aylık gibi duruyorMerhaba arkadaşlar.
kuşumun yaşını, cinsiyetini ve ırkını öğrenebilirmiyim? Şmdiden çok teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 43736Ekli dosyayı görüntüle 43737Ekli dosyayı görüntüle 43739Ekli dosyayı görüntüle 43740
kuşunuzu tünektede paylaşırmısınız bu fotoğrafa göre dişi gibiArkadaşlar pet shopdan bir kuş aldım aldığimda 1 aylıktı şuan 10 aylık kuşumun cinsiyeti bir türlü anlayamadım aldığım yer erkek dedi bundan 2 ay önce dişi aldım yanına çiftleşmediler başka bi petshopa gittim benim kuşuma dişi dedi ama inanamdım sizde bi bakarmısınız.
Ekli dosyayı görüntüle 43812
Kaç yaşında,cinsiyeti ve ırkı nedir?kuşunuzu tünektede paylaşırmısınız bu fotoğrafa göre dişi gibi
Ben bayağı bir ikilemde kaldım bazı erkeklerde bu cere olabiliyor ama kuşunuz dişi gibiKaç yaşında,cinsiyeti ve ırkı nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 43869
.Kuşumun cinsiyeti,ırkı ve yaşı nedir?