Murat Karakoç
Meraklı Üye
+
Yerli kuş tahminimce maşallah cinsiyeti dişi iyi hobiler. 5-6 aylık gibi duruyor tam göremedim gözünü.Cinsiyeti ve ırkı hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
Dediklerinizden emin misiniz? Doğruysa bu petshopculari dovücem artik. 40 günlük erkek diye satti banaYerli kuş tahminimce maşallah cinsiyeti dişi iyi hobiler. 5-6 aylık gibi duruyor tam göremedim gözünü.
Tatlı bir dişiMerhaba
Arkadaşlar dişi gibi geldi bana ama tahminleriniz nedir. Kaç aylık tahminen. teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 44254Ekli dosyayı görüntüle 44255Ekli dosyayı görüntüle 44256
Bence erkek. Burun deliklerinin etrafını beyaz değil pembe gibi gördüm.Cinsiyeti ve ırkı hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
Gün ışığında çekilmiş fotoğraf ekler misiniz? Burun deliklerinin etrafı beyazda dişidir.
Dişi olma ihtimali bence daha yüksek yine de yaşı küçük olduğu için biraz daha bekleyinBu ufaklığın cinsiyetini ve kaç aylık olduğu konusunda yardımcı olabilir misiniz. Erkek diye almışlar fakat bende çözemedim. Mavimsi morumsu ceresi oluyor gözüküyor ama burun delikleri etrafı henüz renklenmemiş. .Ekli dosyayı görüntüle 43994
Gün ışığında çekilmiş fotoğraf ekler misiniz? Net fotoğraf olursa iyi olur, son fotoğraf epey bulanık. Belli olmuyor.
Gün ışığında çekilmiş fotoğraf ekler misiniz? Burun deliklerinin etrafı beyazda dişidir.
Dişi olabilir ama sonradan netleşebilir dediğiniz gibi.akşam parlak ışıkta daha beyaz görünüyor, sabahları daha soluk ama yine beyazlık var gibi daha 2 ayı yok sonradan netleşmesi gibi bir durum olur mu ki?
Ekli dosyayı görüntüle 44273
Ekli dosyayı görüntüle 44274
peki teşekkür ederimDişi olabilir ama sonradan netleşebilir dediğiniz gibi.
1 yaş civarı olabilir. cinsiyeti dişi.Merhabalar cinsiyetini ve yaşını söyleyebilir misiniz?
Erkek maşallah..Merhaba. Kuş erkek mi acaba
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle
Yukle.TC : Resimlerinizi İnternete Yükleyinimg510.yukle.tc
Burun deliklerinin etrafı beyaz. DişiCinsiyetini bir kac kişi farkli soyledi disi mi erkek mi yardimci olurmusunuzEkli dosyayı görüntüle 44393Ekli dosyayı görüntüle 44394