umitFB
Onursal Üye
Dişi bence

Cevap verebilecek bir bilen yokmu ?
Arkadaşlar iyi forumlar, ilk defa muhabbet kuşu aldım hobi amaçlı beslemek istiyorum. Alalı 3 gün oldu ancak kuş sürekli tüyleri kabarık büzüşmüş şekilde duruyor internetten muhabbet kuşu sesi açtığımda birkaç defa ötüyor sonra eski haline geri dönüyor, ayrıca gagasında bir siyahlık var, cinsiyetini ve yaş tahminini de öğrenmek istiyorum saygılarımı sunarım.
kuşum 1 aylıktır. cinsiyeti nedir yardımcı olurmusunuz?
bu limon dişimi erkek mi arkadaşlar?
Dişi bence![]()
2-3 aylık dişi1.5 hafta önce petshopdan 2 aylık erkek olarak aldım. Yukarda okuduğum yazıya göre albinoların %90 ı dişiymiş. Yardımcı olabilirmisiniz ? İyi forumlar dilerim.
2-3 aylık dişipet shopçu 40-50 günlük erkek diye verdi siz ne dersiniz fakat hayvanın kuyruğu yetişkin uzunluğunda sizce geri vermeli miyim ? (maaşallah)
(maaşallah)
ERKEK KUŞ SAĞLIKLA BESLE
ERKEK KUŞ SAĞLIKLA BESLE
Kuşunuz dişikuşum 1 aylıktır. cinsiyeti nedir yardımcı olurmusunuz?
Kuşunuz dişi güle güle besleyin1.5 hafta önce petshopdan 2 aylık erkek olarak aldım. Yukarda okuduğum yazıya göre albinoların %90 ı dişiymiş. Yardımcı olabilirmisiniz ? İyi forumlar dilerim.
Kuş yavru bir kuş ama kesi,nlikle DİŞİ sağlıkla besleyinpet shopçu 40-50 günlük erkek diye verdi siz ne dersiniz fakat hayvanın kuyruğu yetişkin uzunluğunda sizce geri vermeli miyim ? (maaşallah)Ekli dosyayı görüntüle 43284
(maaşallah)
Teşekkür ederim.ERKEK KUŞ SAĞLIKLA BESLE