arkadaşlar acill yardımcı olabilirmisiniz
bunları sonuna kadar okuyun! kuşumun ayağı şişti kuşçuya sordum iltihaplanmıış dedi vazelin sür dedi teramicyn gibi bi krem varmış onuda biraz araştırdım ama tam olarak bilmiyorum vazelin sürdüm ama vazelin saçma işte yumuşatıyo şimdi tam olarak annem kuşa su altında çeşmede benden habersiz ve şampuanla banyo yaptırmış üstelik havluyla ve saç kurutma makinesi ile kurutmuş eve geldiğimde ayağına baktım kızarmış ve şişmişti tırnağın olduğu bölgeyi kanadı zannedip kuşun banyoluğuna su koyup temizlemek amacıyla banyoluğa sokmaya çalıştım ayağını pek zorlamadım ama aslında kan yokmuş tabi ama banyoluğa girmediği için biraz çırpındı çok zorlamadım kuşu ama çıkardığımda ise tırnağı çıkmıştı tam olarak değil tabi yani tırnağın içindeki kırmızı yer hariç tırnak kopmuştu kuşçuya kuşu kafesi içindeyken nefes alacak şekilde battaniyeye sarıp götürdüm vazelin dedi ilk biz aloe vera sürdük ama sonra vazelin sürdük şimdiki durumu ise kırmızı yer siyah oldu ve çok küçüldü onun onü ise şişti ve turuncumsu sarımsı bir renk oldu kuş kanserli değil gayet iyi oynuyo ama bana ayağını pek göstermiyo bakmaya çalıştığımda ayağını karnına doğru çekiyo araştırdım teramicyn gibi bi merhem var ama tam olarak emin değilim kuşun bide tahta tünekli salıncağı var tırnağın uzamasını engelliyo heralde belki siyah yer o yüzden uzamıyodur bilmiyorum ama ne yapmalıyım kuşun ayağı vazelinden sonra çok kanamıştı haliyle gözüne falan bulaştı kanı üstelik yaraya tüy falan yapışıyo banyo yapsam yarası kanar diye yaptıramıyorum korkuyorum sizce tahta tüneği çıkarmalımıyım ve sizce hangi ilaç yada yöntem kullanmalıyım büyütmüyorumdur inşallah arkadaşlar kuşun ayağının resimlerini de çektim aşağıya atacağım...
ve bir şey daha önündeki parmakların tırnak bölgeleride morarıyo kızarıyo onlara ne yapabilirim tırnak bölgelerinin altında şişik bi kısım olur ya kuşların oralar kızarıyo ve morarıyo ne yapabilirim hepsi için baya uzun oldu kusura bakmayın kuşumu çok seviyorum ve ona bi şey olmasını istemiyorum arkadaşlar şimdiki fotoğraflar değil bunlar bu arada 2 - 3 gün önce çektim şimdi şişikten dolayı heralde siyah yer küçüldü yani iyice şişti tırnak diğer ayağa bulaşmasını istemem açıkçası...