@Levent ACAR abi cinsiyet ve yaş soylermisin
2 Kuşta dişi. 1.kuş 2,3 aylık. 2.kuş ise 5,6 aylık var.@Levent ACAR abi cinsiyet ve yaş soylermisin
@Levent ACAR abi cinsiyet ve yaş soylermisin
2 Kuşta dişi. 1.kuş 2,3 aylık. 2.kuş ise 5,6 aylık var.@Levent ACAR abi cinsiyet ve yaş soylermisin
Sağol abi ben ikiside erkek sandığım için buraya ikinci defa attım cinsiyet için2 Kuşta dişi. 1.kuş 2,3 aylık. 2.kuş ise 5,6 aylık var.
Abi eminmisin daha önce attığımda birine dişi birine erkek dendi gerçekten ikiside dişi ise değiştireceğim birini dişinin birine yeni kafes alıp bir tane de dişi alacağım2 Kuşta dişi. 1.kuş 2,3 aylık. 2.kuş ise 5,6 aylık var.
2.kuş erkek olma ihtimali de var ama burun delikleri etrafı beyaz değil mi?Abi eminmisin daha önce attığımda birine dişi birine erkek dendi gerçekten ikiside dişi ise değiştireceğim birini dişinin birine yeni kafes alıp bir tane de dişi alacağım
Evet sanırım beyaz2.kuş erkek olma ihtimali de var ama burun delikleri etrafı beyaz değil mi?
Ama bazen o beyazlık gidiyorsa ve öpüşüyorlar diğer kuşla bazen birbirlerinin kafalarını kaşıyorlarEvet sanırım beyaz
@Recai abi bakıyorsan bakEvet sanırım beyaz
Dişi kardeşim.@Recai abi bakıyorsan bak
O zaman ben ayırayım mı hemen yoksa 1 yaşına kadar yan yana yaşarlar mıDişi kardeşim.
Ayır kardeşim farklı kafeslerde bak.O zaman ben ayırayım mı hemen yoksa 1 yaşına kadar yan yana yaşarlar mı
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.