Kuş çok hareketli o yüzden tam net cekemiyorumNet fotoğraf çekin diyor.
Merhabalar kuşumun cinsiyeti,cinsi ve yaşı nedir söylermisiniz acaba?
Teşekkür ederim dişiye benziyormu pekitahminimce erkek
daha yavru, 2 aylık civarı olduğunu düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erkek.Kesin olarak erkek midir ona göre değiştiricem veya dişi getiricem. Beyaz erkeğimle ağız ağıza verirlerdi yem kusma gibi. İyice işler karıştı
Yeni foto ekledim.
Ekli dosyayı görüntüle 47584
DişiCinsiyeti net nedir acaba ?
DişiKuş çok hareketli o yüzden tam net cekemiyorum
Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dişi.
Merhabalar, kuşumu alalı 1 ay oldu aldığımda 2.5 aylık yavruydu ve hiç ısırma huyu yoktu çok sakindi arkadaş canlısıydı kafesten çıkıp oynamak isterdi. Taşınmak durumunda kaldım şimdi yeni evde ısırmaya başladı kafese elimi yaklaştırdığım zaman ısırmaya yelteniyor. Kafesi açtığımda dışarı çıkmak istemiyor. ortama Alışık olmadığından dolayı mı bu şekilde davranıyor? başka nedeni olabilir mi?
Çok büyük ihtimalle erkek.Kuşu alırken erkek dediler fakat benimde konu hakkında bi bilgim yok yardım ederseniz sevinirim
Başka fotoğraflar da ekler misin?
Bu soru için başka bölümde konu açın lütfen.Merhabalar, kuşumu alalı 1 ay oldu aldığımda 2.5 aylık yavruydu ve hiç ısırma huyu yoktu çok sakindi arkadaş canlısıydı kafesten çıkıp oynamak isterdi. Taşınmak durumunda kaldım şimdi yeni evde ısırmaya başladı kafese elimi yaklaştırdığım zaman ısırmaya yelteniyor. Kafesi açtığımda dışarı çıkmak istemiyor. ortama Alışık olmadığından dolayı mı bu şekilde davranıyor? başka nedeni olabilir mi?