1-2 yaş arasıYAŞ TAHMİNİ?4 new items by ERAY AY
photos.app.goo.gl
Çok net konuşmak zor fotoğraftan.
1-2 yaş arasıYAŞ TAHMİNİ?4 new items by ERAY AY
photos.app.goo.gl
Teşekkür ederim1-2 yaş arası
Çok net konuşmak zor fotoğraftan.
Peki benimki kac yasinda tam olarak
6*7 aylık var sanırım.Peki benimki kac yasinda tam olarak
Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yerli erkek yetişkin bir kuş. Bu fotoğraflardan yaşını tam öğrenme şansı yok.Kuşum tahmini kac aylık, ırkı nedir ve cinsiyeti erkek dimi?
Kuşunuz dişi gibi duruyor. Daha net başka fotoğraflar ekleyin.
Kuşumun erkek olduğunu düşünüyordum ancak büyüdükçe cere rengi beyazlaştı
Kuşum dişi mi ? Yardımcı olur musunuz
Aleykümselam. Ufaklık erkek.Selamun aleykum hayırlı akşamlar. Bizim ufaklığın cinsiyetini öğrenebilirmiyiz acaba?
Yerli (Çok ufaklara pakistan da diyorlar) erkek. Maşallah.Merhaba, cinsiyeti nedir ve ırk tahmininiz nedir? Ekli dosyayı görüntüle 47741
Ekli dosyayı görüntüle 47742
Ekli dosyayı görüntüle 47743
Kuşumun ceresine kadar cizgi var kusum yavru yetişkin degil ama beyaz renkte oldugu icin fotografta pek cikmamis olabilir, yerli oldugunu soylediginiz icin tesekkur ediyorum.Yerli erkek yetişkin bir kuş. Bu fotoğraflardan yaşını tam öğrenme şansı yok.
4-5 aylık dişi.
İkisi de dişi. Komşun haklı.2 tane muhabbet kuşum var komşum kuş ve balık üretiyor. Kuşlarımı ona gösterdim Bunların ikisi de dişi dedi. Ancak ilk aldığım kuşu erkek diye almıştım 2 ay oldu kuşun adı garip dişi diye aldığım 2. Kuş da safir. Garip safire ayak atıyor yem kusuyor üstüne çıkıyor birbirlerini kaşıyorlar... Garip'in burun deliklerinin etrafı beyaz geri kalan yerler koyu olmayan mavi cyan gibi. Safirin cerelerinin kenarı toz beyazımsı mavi yani dişi olduğuna eminim.Ancak garip'e de dişi dedi ya yavru (2 aydır bende ilk aldığımda gözleri simsiyahtı ceresi yine aynıydı sanırım şuan gözlerindeki gri çizgi iyice belirginleşiyor ancak gözünün her yerinde yok sadece kafasının arka yerine doğru olan yerde çizgi ceresinin o tarafa doğru çizgi yok yani yaşını bilmiyorum) olduğundan ceresinin heryeri mavi değil ya da dişi anlamadım gitti lütfen yardım eder misiniz yoksa safiri değiştireceğim çünkü 1 ayda evcilleşme belirtisi göstermedi garip ise elime geliyor omzuma çıkıyor falan garip dişi ise salma kafese atıp erkek kuş alacağım.
Şimdiden teşekkürler yazım hataları ve noktalama işaretlerine uyamadığım için bağışlayın telefondan bu kadar oluyor.Konuyu nereye açacağımı da bilemedim kusura bakmayın.
Garip:
Safir;
%100 eminseniz safir'i değiştireceğim.İkisi de dişi. Komşun haklı.
Kafes paslanmış. Değiştirmeni öneririm.
Sitede önceki yazılan yorumu silme ve düzenleme olmadığından.Sürekli yeni cevaplama butonu açmak zorundayız lütfen bunu düzeltin.Bir şey söyleyecektim garip sanırım daha yavru yavru (gözündeki gri çizgi yeni çıkmaya başladı) olması ceresinin tam mavi olmasını engellemez mı?İkisi de dişi. Komşun haklı.
Kafes paslanmış. Değiştirmeni öneririm.
@Levent ACAR abi cinsiyet ve yaş soylermisinCinsiyetleri ve yaşları ne siteden fotoğrafları yüklemeye çalıştım ama hepsinde dosya büyük hatası verdi o yüzden başka bir siteden yükledim