Yeni konu açarsanız oradan yardımcı olalım.Beslenme konusunda önerileriniz nedir? Çok tecrübem yok. Henüz 35 40 günlük bir yavru. Yeni sahiplendim.Yönlendirebilir misiniz ?
Yeni konu açarsanız oradan yardımcı olalım.Beslenme konusunda önerileriniz nedir? Çok tecrübem yok. Henüz 35 40 günlük bir yavru. Yeni sahiplendim.Yönlendirebilir misiniz ?
Işık yanıltmıyorsa bilgiler doğru. Ancak önden tekrar atarsanız daha garanti olur. Renkleri çok güzel maşallah2 aylık diye aldım erkek dediler yaş ırk cins cinsiyet sizce nedir
Erkek ama kuşun gagasında mantar var. Eczaneden Trosyd mantar kremi alığ kulak çöpüyle günde iki kere gagasına sürünüz.Yas ve cinsiyet ogrenebilirmiyom. Petshop farkli birsey dedi ve veteriner de farkli birsey dedi kafamiz karisti acikcasi ona gore es bakicam cocuguma. Tesekkurler.Ekli dosyayı görüntüle 69947
Veterinere goturdum onun icin mantar olmadigini soylediler. O fotograftan sonra zaten kuculmeye basladi 4 gun onceki fotografti o dun veteriner kontrol etti. Tesekkurler ilginiz icin.Erkek ama kuşun gagasında mantar var. Eczaneden Trosyd mantar kremi alığ kulak çöpüyle günde iki kere gagasına sürünüz.
Veterinere saygısızlık etmek istemem ama bu hobiden az çok anlıyorsam kuşta mantar var. O küçük kitle dışında gagasına bakarak söylemiştim. Gagasındaki beyaz beyazlıklar mantar olduğunu gösteriyor. 3 ay sonra önünüze alamayacak hale gelecek. Ben olduğuna eminim.Veterinere goturdum onun icin mantar olmadigini soylediler. O fotograftan sonra zaten kuculmeye basladi 4 gun onceki fotografti o dun veteriner kontrol etti. Tesekkurler ilginiz icin.
Gerci veterinerde disi demisti kusa erkek diye almistim. Aklimda soru isareti kaldi bende mantardan supelendim ama veteriner degil diyince rahatlamistim baska bir veterinere daha gotureyim olmazsa. Yavruya durduk yere ilac verip baska skntilar ciksin istemiyorum. Tesekkurler.Ve
Veterinere saygısızlık etmek istemem ama bu hobiden az çok anlıyorsam kuşta mantar var. O küçük kitle dışında gagasına bakarak söylemiştim. Gagasındaki beyaz beyazlıklar mantar olduğunu gösteriyor. 3 ay sonra önünüze alamayacak hale gelecek. Ben olduğuna eminim.
Rica ederim.
Yukarıdaki kremi forumda bu durumdaki birçok kuş sahibine önerdim ve güzel sonuçlar alındı. Ekstra bir ilaç kullanmanıza gerek kalmaz. Geçmiş olsun.Gerci veterinerde disi demisti kusa erkek diye almistim. Aklimda soru isareti kaldi bende mantardan supelendim ama veteriner degil diyince rahatlamistim baska bir veterinere daha gotureyim olmazsa. Yavruya durduk yere ilac verip baska skntilar ciksin istemiyorum. Tesekkurler.
Elimde var zaten ilactan nasil kullanacagimi arastiriyordum zehirliyormus sanirim yerse ilaci vazalin onerende olmus. Vazalin gecirirmi bilginiz varmi bu konuda. Tesekkurler tekrardan.Yukarıdaki kremi forumda bu durumdaki birçok kuş sahibine önerdim ve güzel sonuçlar alındı. Ekstra bir ilaç kullanmanıza gerek kalmaz. Geçmiş olsun.
Gagasındakini yiyemez dediğim trosyd kremi sürün. Birini ışık kapatmadan hemen önce sürün ki direkt uyusun. Kulak çöpü yardımıyla ince tabaka halinde sürün. İnce tabaka sürerseniz yerse de bir şey olmaz. Yeni sorularınız için yeni konu açarsanız daha iyi olur. Burası başka bir konu çünkü...Elimde var zaten ilactan nasil kullanacagimi arastiriyordum zehirliyormus sanirim yerse ilaci vazalin onerende olmus. Vazalin gecirirmi bilginiz varmi bu konuda. Tesekkurler tekrardan.
Işık yanıltmıyorsa bilgiler doğru. Ancak önden tekrar atarsanız daha garanti olur. Renkleri çok güzel maşallah
2 aylık diye aldım erkek dediler yaş ırk cins cinsiyet sizce nedir
Maalesef yem dal darı ne yaparsam gelmiyor sürekli konuşuyorum salınca hep uzak yerlerde yakınlaşabilirse daha yakın çekim yapacağımDişiye dönmüş gibi ama ışık çok yanıltıyor, ne dersiniz? @Merve
Şuan ilk defa daldarı bu kadar mesafeden çekebildim ceresi belliMaalesef yem dal darı ne yaparsam gelmiyor sürekli konuşuyorum salınca hep uzak yerlerde yakınlaşabilirse daha yakın çekim yapacağım
Böyle bakar mısınızŞuan ilk defa daldarı bu kadar mesafeden çekebildim ceresi belli
Oluyor mu