Fıstık&Maviş
Yeni Üye
ErkekMerhaba bir kuş sahiplendim satıcısı erkek yavru olduğunu söyledi siz ne düşünüyorsunuz değerli görüşlerinizi bekliyorum.
ErkekMerhaba bir kuş sahiplendim satıcısı erkek yavru olduğunu söyledi siz ne düşünüyorsunuz değerli görüşlerinizi bekliyorum.
tahmini kaç yaşındadır
2 aylık falantahmini kaç yaşındadır
Bence erkekSanırım bu şekilde ceresi daha iyi gözüküyor erkek mi ve kaç aylıktır sizce ve ırkı biliyor musunuz teşekkürler
Şimdi erkek derimBöyle bakar mısınız
Dimi dimiŞimdi erkek derim
Peki yaşı ne kadardırDimi dimi
Bence maksimum 2-3 aylıkPeki yaşı ne kadardır
Bana çek kırması gibi geldi yani yerli-çek karışımı. Çok net yaşını almış bir erkek kuş.Selam, aranıza yeni katıldım. Evde 8 aydır büyüyen muhabbet kuşunun sorumluğunu üstüme aldım ve odasını değiştirdik. (taşındığı oda çok daha sıcak)
Kuşun cinsiyetini ırkını ve yaşını merak ediyorum. Diğer muhabbet kuşlarına bir tık daha ağır olup biraz daha ağır kokmasına rağmen tam bir jumbo değil. Kanatlarını çırparken ses çıkarıyor diğer muhabbet kuşlarına göre ama iyi uçuyor. Çok az yemek yiyor ve çok sakin bir kuş. İki tane kuşun ölümünü gördü ve bu yüzden onunla daha çok ilgileniyorum. Konuşturmaya çalışıyorum, normalde asla ele gelmeyen kuşu sahiplendiğimden beri ele alıştırdım.
Kuşun görünüşüne bakarak yaş, ırk, cinsiyet (erkek muhtemelen) sağlık durumu, stresli mi bunları söyleyebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden ilginiz için teşekkürler, mutlu yıllar dilerim.
Merhaba son iki haftadır feci bir şekilde tüy döküyor (beyaz ufak kazak içliği gibi) yani haklısınız. Bu sıralar pek dışarı çıkmak istemiyor biraz halsiz tüyde olduğu içinmiş ben de kendisini çok zorlamıyorum zaten. Vitamin takviyesi yapmaya başladım suyunu da günlük değiştiriyorum. Türünü söylediğiniz için teşekkürler jumbo olduğunu düşünmüştümBana çek kırması gibi geldi yani yerli-çek karışımı. Çok net yaşını almış bir erkek kuş.
Şu an tüyde görünüyor. O yüzden birtakım değişiklikler görülebilir. Tüydeyken kafes dışında fazla yorulmasın. B vitamini takviyelerini yapınız. Konu dışında ekstra sorunuz olursa yeni konu açınız ya da forumda çoğu sorunun cevabını bulabilirsiniz
İyi forumlar
Rica ederim. Yok jumbo değilMerhaba son iki haftadır feci bir şekilde tüy döküyor (beyaz ufak kazak içliği gibi) yani haklısınız. Bu sıralar pek dışarı çıkmak istemiyor biraz halsiz tüyde olduğu içinmiş ben de kendisini çok zorlamıyorum zaten. Vitamin takviyesi yapmaya başladım suyunu da günlük değiştiriyorum. Türünü söylediğiniz için teşekkürler jumbo olduğunu düşünmüştüm
Evet. Henüz çok çok küçük. Karanlık yer araması normal, yuvasını arıyor yani evet el altına girmek ister, peçete altına girer, tabanda durmak ister...
Cinsiyeti dişi galiba doğru mudur?
Bir de hep elimin altına girmek istiyor. 40 günlük bir yavru el altına girmek ister mi
biri bakabilirmiDaha öncede yazmistim ama kusumun cere rengi degisti cok acayip birsey ortasi neden böyle ceresinin bilmiyorum sizce cinsiyeti nedir? 5 aylik oldugunu duşunuyorum dogrumudur?
Kuşunuz dişi. Yetişkinlige yaklaşınca cere rengi kahverengi olur yakinda tamamı olurbiri bakabilirmi
Daha net bir fotoğrafı yokmu
Cinsiyeti dişi galiba doğru mudur?
Bir de hep elimin altına girmek istiyor. 40 günlük bir yavru el altına girmek ister mi
Daha net bir fotoğrafı yokmu