MuhabbetkusuBulut
Yeni Üye
Merhaba ırkı nedir acaba? https://streamable.com/qic76j
Siz biliyorsunuz hocam bir günde kaç yıl önceki bildirimlere cevap vermişsiniz ilahi sizden iyi bilecekmi varMerhaba ırkı nedir acaba? https://streamable.com/qic76j
Hakkatten ya kaç yıl önceki yorumlara cevap vermişSiz biliyorsunuz hocam bir günde kaç yıl önceki bildirimlere cevap vermişsiniz ilahi sizden iyi bilecekmi var
Evet yetişkin dişi hatta baya yaşlı duruyor :0 Yaş tahmini yapamam ama gerçekten yaşlı :') Irklardan pek anlamam ama çekoslavak olabilirMerhaba bu kuş evime girmişti cinsiyeti dişi heralde yaşını ve Irkını merak ediyorum. Diğer forumlardan çok bilgi alamadım, cevap veren olursa sevinirim.
Bence 4yaşında falan 1-2 yaşında olsa böyle olmaz bence 4Merhaba bu kuş evime girmişti cinsiyeti dişi heralde yaşını ve Irkını merak ediyorum. Diğer forumlardan çok bilgi alamadım, cevap veren olursa sevinirim.
Başka forumlardan bakmıştım 1-2 gibi değil heraldeBence 4yaşında falan 1-2 yaşında olsa böyle olmaz bence 4
Kesinlikle dişi. Emin olabilirsinizMerhaba. Kuşum yavruyken erkek sanıyorduk. Şu an 2 yaşında ve dişi diyenler de oluyor. İlk kez kuş besliyorum cinsiyeti hakkında yorum yapabilir misiniz?
Teşekkür ederim. Kuzenimin erkek ve dişi kuşları çiftleşti yavrusu bu da. Erkek olanın burnu aynı böyleydi erkek bu falan diyor kafam karıştı o yüzden benim de.Kesinlikle dişi. Emin olabilirsiniz
Merhaba yine ben ama fotoğraf ekleyebilir misinizMerhaba, yeni aldığım muhabbet kuşumun cinsiyeti hakkında ikileme düştük. Her iki cinse de benziyor gibi. Normalde fark etmiyor fakat konuşmasını istediğim için cinsiyetini merak ediyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Dosya boyutu büyük olduğu için eklenmemiş yolluyorum tekrarMerhaba yine ben ama fotoğraf ekleyebilir misiniz
Yanlış bilgilendirmek istemem ama dişiye benziyor benceDosya boyutu büyük olduğu için eklenmemiş yolluyorum tekrar
Bu arada arkadaki krakerlerden önermiyorumDosya boyutu büyük olduğu için eklenmemiş yolluyorum tekrar
Belki çiftlerden erkek olan dişi, dişi olan erkektir Erkek kuşun ceresi ya koyu mavi ya da pembe-mor olur. Beyazlık ve kahverengi dişilerde olur.Teşekkür ederim. Kuzenimin erkek ve dişi kuşları çiftleşti yavrusu bu da. Erkek olanın burnu aynı böyleydi erkek bu falan diyor kafam karıştı o yüzden benim de.
Merhaba kuşunuz erkek1 aylık kuşum bugün aldım cinsiyeti nedir teşekkur ederim