MuhabbetkusuBulut
Yeni Üye
Erkek 1.5 aylik gibiKuşumun cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi almak istiyorum
Erkek 1.5 aylik gibiKuşumun cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi almak istiyorum
Cinsiyeti erkek yaş olarak tam emin olamadım ama yaşlı bir kuş 4 ya da 5 civarı olabilirMerhabalar. Kuşumun ortalama yaşını ve cinsiyetini öğrenebilirmiyim cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Kuşun erkekCinsiyet nedir bu yavrunun ?
Cinsiyeti dişi cins olarak rainbow violetMuhabbet kuşumun cinsiyeti erkek midir? Birde rainbow violet olarak aldım doğru mu?Ekli dosyayı görüntüle 41241Ekli dosyayı görüntüle 41242Ekli dosyayı görüntüle 41243Ekli dosyayı görüntüle 41244
Cinsi Lord Derbys ParakeetCinsi nedir arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 41455
Erkek 1 2 yaslarindaMerhabalar bu güzelliğin yaşını ve cinsiyetini söyleyebilirseniz çok mutlu olurum
https://streamable.com/wxcmuk ırk neyErkek 1 2 yaslarinda
Df albino
O ne tam albino değil mavilikler varDf albino
Açıklarmısınız. Kuşumda hafif mavilikler var tam albino değil. Irk olarak neyDf albino
Açıklarmısınız. Kuşumda hafif mavilikler var tam albino değil. Irk olarak ne
Mutasyon olabilir baba gök mavi anne albino( ya da tam tersiAçıklarmısınız. Kuşumda hafif mavilikler var tam albino değil. Irk olarak ney
Cinsiyeti dişi cins olarak rainbow violet
Cinsi Lord Derbys Parakeet
@MuhabbetkusuBulut lütfen 4 yıl önceki mesajları cevaplayarak flood yapmayınız. Güncel sorularda yorumlarınızı belirtiniz.Erkek 1 2 yaslarinda
BENCE KUŞ DİŞİ KAHVERENGİLİK KIZIŞMA DÖNEMİ DİYE DÜŞÜNDÜMKuşun erkek ama o kahverengi katman kuşunda hormonsal dengesizlik ya da tümör olduğunun habercisi olabil
Kuş dişi, kahverengiliği de doğru düşünmüşsünüzBENCE KUŞ DİŞİ KAHVERENGİLİK KIZIŞMA DÖNEMİ DİYE DÜŞÜNDÜM
KUŞU ALIRKEN DE DİŞİ DİYE ALDIK NEYSE ÇOK MUALLAKTA KALDIĞIM İÇİN S,Z TECRÜBELİ ÜYELERE SORMAK İSTEDİM
EMİN MİSİNİZ ERKEK OLDUĞUNA
Yeşil dişi, mavili erkek. Eş tutma ihtimalleri her zaman vardır evet.Cinsiyetleri nedir ve eş tutarlarmı ?
Teşekkür ederimKuş dişi, kahverengiliği de doğru düşünmüşsünüz